Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
Μπα, δε θα ξαναβγεί καλύτερη κάμερα από το mi 5s...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ηλπιζα αυτή τη φορά να κατάφερνα την διαδικασία χωρίς να σας prixeliasw αλλά τζίφος.
Ξεκλείδωσα bootloader, φλασαρα κινέζικη dev να καθαρίσει, ενεργοποίησα ξανά στη κινέζικη το usb debugging, πέρασα adb στο pc, drivers ειναι εγκατεστημένοι σωστά (πιστεύω) αλλά στο adb δεν μπορώ να βρω τη συσκευή παρότι στο mi flash unlock την βρίσκει. Ακολουθεί screenshot που περιέχει όλα τα σχετικά παράθυρα (device manager, cmd/adb, miflash).
Κάποια ιδέα τι κάνω λάθος;
-
-
Σε ευχαριστώ @NasDriver για την απάντηση. Αλλά αν δεις στο screenshot, στο cmd είμαι ήδη στο φάκελο του adb (F:\...\adb). Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω;
-
Αν γενικά σου δουλεύει το adb στην διαδρομή που έχεις, τότε εάν είσαι σε fastboot mode δώσε την εντολή
fastboot devices
-
Δοκίμασα να μεταφέρω το φάκελο στο C:\adb μην τυχον είχε κάποια σχέση με το Path αλλά τζίφος. Αναμενόμενο βέβαια αφού τις εντολές τους adb τις δέχεται, δεν μου βγάζει σφάλμα. Αλλά δεν μου βρίσκει τη συσκευή... Δεν την γυρίζει στη List (που πρφανώς δεν θα βγαζε καν αποτέλεσμα list αν ήμουν σε λάθος φάκελο)
=============== Νοε 11th 2017, 2:13pm ===============
Χμμμμ στο fastboot devices βγάζει ένα αποτέλεσμα.
=============== Νοε 11th 2017, 2:30pm ===============
Πφφφ φλασάρω μια fastboot global dev να έχω τουλάχιστον ελληνικά και προς το παρόν το αφήνω.
Αν έχει κάποιος κάποια ίδεα, I am all ears -
-
-
Και που κόλλησες ?
Δες τις οδηγίες του πρώτου ποστ στο παρών θέμα -
-
Μα σου είπα και πριν όταν είσαι σε fastboot δίνεις fastboot devices, δες τις οδηγίες καλά...από το σημείο που γράφει "Η συσκευή μας τώρα θα κάνει Reboot σε FastBoot Mode"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες