Να σημειωσω ότι το κινητό είναι ασυνήθιστα ζεστό ειδικά μετά από φλασαρισμα και κατά την διάρκεια της φόρτισης μέχρι να φτάσει 100%. Ζεσταίνεται πιο πολύ και πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Η χρήση είναι ακριβώς ή ίδια, στους ίδιους χώρους , με την ίδια ποιότητα σήματος . Και τώρα που γράφω ή πίσω κάτω πλευρά, όσο χώρο καταλαμβάνει το πληκτρολόγιο είναι αρκετά ζεστή...
Και με airplane mode τα ίδια....
Νομίζω ότι πρέπει να είναι hardware πρόβλημα, αλλά πως θα δω εάν είναι μπαταρία ή βραχυκύκλωμα σε motherboard πχ ? Για καλό και για κακό θα παραγγειλω μία μπαταρία, το πολύ πολύ να μου μείνει.....
το προβλημα συνεχίζεται αμείωτο! !! το μονο που μενει είναι να διαγράψω τα παντα και να φλασαρω μια fastboot rom. Μηπως εχεις κάποιος καμιά αλλη ιδέα? ?? Εχω απελπιστει !!! με την καθημερινη χρήση που κανω το φορτιζω 3-4 φορες μες την ημερα και ειμαι με ενα powerbank στο χέρι. ....
Μην ρωτάς κανέναν, με αυτό το ρυθμό φορτίσεων θα καταστραφεί η μπαταρία. Φλάσαρε fastboot και μόνο fastboot και αν δεις προβλημα και με αυτην το στέλνεις πίσω ..
το προβλημα συνεχίζεται αμείωτο! !! το μονο που μενει είναι να διαγράψω τα παντα και να φλασαρω μια fastboot rom. Μηπως εχεις κάποιος καμιά αλλη ιδέα? ?? Εχω απελπιστει !!! με την καθημερινη χρήση που κανω το φορτιζω 3-4 φορες μες την ημερα και ειμαι με ενα powerbank στο χέρι. ....
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Καλησπέρα.Απ'ότι φαίνεται ειδικά στη φώτο του #25,αυτές τις 2 περίπου ώρες έχεις εντελώς χάλια σήμα δικτύου και συνεχώς ανοιχτό wifi.
Δοκίμασε να κλείσεις το VoLTE και να αλλάξεις προτιμώμενο τύπο δικτύου(Μόνο δίκτυα 2G).
Χρησιμοποιείς τη συσκευή σου οταν φορτίζει;
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Καλησπέρα.Απ'ότι φαίνεται ειδικά στη φώτο του #25,αυτές τις 2 περίπου ώρες έχεις εντελώς χάλια σήμα δικτύου και συνεχώς ανοιχτό wifi.
Δοκίμασε να κλείσεις το VoLTE και να αλλάξεις προτιμώμενο τύπο δικτύου(Μόνο δίκτυα 2G).
Χρησιμοποιείς τη συσκευή σου οταν φορτίζει;
Το VoLTE το εχω κλειστό, το σήμα ηταν χαλια και πριν να παρουσιαστει το προβλημα και το wifi ηταν παντα on! Σε ο,τι συνθηκες το χρησιμοποιουσα πριν , ισχυουν και τωρα, με τις ιδιες ρυθμισεις... αυτο με προβληματιζει....
Μην ρωτάς κανέναν, με αυτό το ρυθμό φορτίσεων θα καταστραφεί η μπαταρία. Φλάσαρε fastboot και μόνο fastboot και αν δεις προβλημα και με αυτην το στέλνεις πίσω ..
Σε περίπτωση που ουτε γινει κατι με fastboot , εχω παραγγείλει μια νεα μπαταρια. Να δοκιμασω να το ανοιξω και να την αλλαξω ή να μιλησω με vickmall και να τους πω το προβλημα?