παιδες για το REDMI NOTE 4G θα έχετε κάτι ή μήπως έχει κυκλοφορήσει και μου έχει ξεφύγει του κακομοίρη???????
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι οντως. H rom δεν φορτώνει γιατι ειναι libra. Αναμένουμε την σωστή για να δοκιμασουμε.Ο/H gkalen έγραψε:
@maddoctor
Ασ'το , έκανα λαλακια , ξέχασα ν'αλλαξω το script και μπήκε του Libra ...
ΑΚΥΡΗ Ή ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ Leo...
Θα ανέβει ξανά σωστή ...
Μπήκε γρήγορα...Ο/H gkalen έγραψε:
@maddoctor
Ασ'το , έκανα λαλακια , ξέχασα ν'αλλαξω το script και μπήκε του Libra ...
ΑΚΥΡΗ Ή ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ Leo...
Θα ανέβει ξανά σωστή ...
Η υαχύτητα ανταπόκρισης του κινητού έχει τουλάχιστον τριπλασιαστεί. Έχω τρέξει κάμποσα προγράμματα να δω εάν θα κολλήσει κάπου και παραμένει το ίδιο γρήγορο. Αισθάνομαι ότι έχω ένα άλλο κινητό! Φανταστικό! Και έχει και τις καθημερινές ταπετσαρίες βλέπω! Μπράβο !!!Ο/H gkalen έγραψε:
@maddoctor
Τσεκαρε τη , το ότι μπήκε γρήγορα ίσως κάνει κάποια προβλήματα , θα φτιαχτούν όλα όμως ...
Αυτό το αντιμετωπίζω 3 ρομ τώρα. Το έχω γράψει και παλιότερα. Δεν θυμάμαι εάν το βλέπω μόνο στις δικές σου ρομ ή σε όλες. Εμένα δεν κρασάρει, δεν κάνει log-in. Η λύση που έχω βρει είναι να καθαρίζω την cache του προγράμματος, οπότε μου ζητάςι τα στοιχεία από την αρχή για να κάνω log-in και φτιάχνει μέχρι την επόμενη ρομ όχι reboot.Ο/H gkalen έγραψε:
@maddoctor
Για τσεκαρε καλά , αναφέρθηκε κρασάρισμα σε facebook και σε messenger ...
Τα υπόλοιπα που λες ενδιαφέροντα ..![]()