Το game mode τελικά σε ποια μοντέλα δουλεύει;
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
το mi home σε τι χρησιμευει;
Διαφορετικά σέρνεις το εικονίδιο της εφαρμογής στο πάνω μέρος της οθόνης όπου θα σου εμφανιστεί ο κάδος, και την διαγράφεις. -
Πάντως από 83700 στο antutu πήγε στα 71000 με την 6.11
-
Καλησπέρα και από εμένα και καλή συνέχεια στην απίστευτη δουλειά που κάνετε !
Ερώτηση στο rn3 pro (kenzo) δεν βγήκε ακόμα η XTRV 6.11.3 ? Αν ναι δεν την είδα στο νήμα . . Υπάρχει κάποιο λινκ για να την κατεβάσω? Επίσης πάω κατευθείαν από το miui update >install package update και την βάζω ? Έχω τώρα την Miui 8.1 by Xiaomi.eu 6.10.27 | Developer . Ευχαριστώ----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Πάντως από 83700 στο antutu πήγε στα 71000 με την 6.11 απαράδεκτο!
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H vabene73 έγραψε:
Το Antutu επηρεάζει μόνο στον ψυχολογικό τομέα και δεν δείχνει σε τίποτα τις πραγματικές ικανότητες μίας συσκευής και ROM.
Υπάρχουν δε μερικές συσκευές που βγάζουν μεγάλο Antutu και σε καθημερινή χρήση σέρνονται στην κυριολεξία. -
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα και καλή συνέχεια στην απίστευτη δουλειά που κάνετε !
Ερώτηση στο rn3 pro (kenzo) δεν βγήκε ακόμα η XTRV 6.11.3 ? Αν ναι δεν την είδα στο νήμα . . Υπάρχει κάποιο λινκ για να την κατεβάσω? Επίσης πάω κατευθείαν από το miui update >install package update και την βάζω ? Έχω τώρα την Miui 8.1 by Xiaomi.eu 6.10.27 | Developer . Ευχαριστώ
Στα Downloads θα περάσουμε τις νέες Version σε λίγο. -
Ο/H vabene73 έγραψε:
-
Μπήκε...Πρωτη άποψη:..Super...! Πολυ καλύτερη απο την 6.10.20..Ευγε......
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος και κατέβεις στον πίνακα με τις XTRV θα την βρεις.Στα Downloads θα περάσουμε τις νέες Version σε λίγο.
Άρα να περιμένω την νέα έκδοση?
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
FIX zip ΓΙΑ Τα ΘΕΜΑΤΑ στο Kenzo , για την 6.11.3...
DOWNLOAD
FixTheme Kenzo 6.11.3
Sendspace.com Mobile File
INSTALLATION
Μπαίνουμε TWRP ..
Install το ζιπ ..
Reboot system
Done , τα θέματα χωρίς κινέζικα ..
EDIT
Θα φτιαχτεί κανονικά στο επόμενο update .. -
Μπραβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε για όλους μας ώστε να έχουμε ότι update υπάρχει και όχι μόνο.Σε redmi 3 δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 10.27.Επισης την κατηγορία για game boost δεν την βλέπω πουθενά ή δεν υποστηρίζεται για όλες τις συσκευές;Και πάλι μπράβο για ότι προσφέρετε γιατί είναι πολύ εύκολο να βάζουμε μία rom και μετά απλώς να κρίνουμε εκ του ασφαλούς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα