Αγαπητε @gkalen αυτό ακριβώς είπα και γω δεν είχα βάλει τη thunder και την xtrv την έκανα με update.όταν χρειάστηκε να την ξαναεγκαταστησω με factory reset κατάλαβα πως η ρομ είναι πολύ καλύτερη απ ότι πριν. Και αυτό ακριβώς προτείνω και γω.Ο/H gkalen έγραψε:
@ipankas
Έχεις τικαρισμενο το signature verification όταν κανείς εγκατάσταση της ρομ ?????
Ξετικαρε το και δοκίμασε πάλι αν ήταν τικαρισμενο ..
@panastros
Θα είσαι κομπλε και με XTRV σε λίγο ..
@koukis
Είχες βάλει ποτέ THUNDER ??
Μάλλον όχι , αν είχες βάλει θα ηξέρες πως πάει και ευτυχώς που έκανες καθαρή εγκατάσταση και βλέπεις τη ρομ όπως έπρεπε να είναι .
Εγώ προτείνω πάντα καθαρή εγκατάσταση άσχετα αν περνάει και πάνω από άλλη ρομ.
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Να πάρω ένα backup το data για να το χρησιμοποιήσω μετά;
Αστο να δεις πως θα πάει ... -
Here comes MIUI 8 China Developer ROM 6.11.10 Changelog Preview!
1. Introducing Smart assistant
Smart assistant provides you the features based on your needs. For example, when you plug in earphones, it will ask if you want to continue listening to music. Also, you can check app info very quickly, like data usage, Mi Fit steps, etc.
2. Save alarm automatically
When you are setting an alarm, if tap the Home button, the alarm will be automatically saved.
3. Added the option of 'Notification before ringing' in the Clock settingsYou can now turn off alarm notifications before ringing if you want.
Full changelog will be posted on Friday as usual.
" Γεωπόνος”
-
Ένα θέμα που αντιμετωπίζω από την στιγμή που πέρασα την xtvr και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την rom ή με κάποια ρύθμιση που εχω κάνει είναι το εξής: Όταν με καλέσουν και η συσκευή είναι σε οριζόντια θέση οθόνη/ήχος/δόνηση παίζουν κανονικά, όταν όμως το πάρω στα χέρια μου να απαντήσω η οθόνη σβήνει (ήχος και δόνηση συνεχίζουν) και για να απαντήσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη ( power ή double tap) .. Αν δεν κάνω κάτι η οθόνη παραμένει μαύρη και κλειδωμένη μέχρι να τελείωσε η κλήση. Έχει ιδέα κανείς τι παίζει ?
-
καλημερα στα παιδια....να κανω μια ερωτηση αυτο το volte που γραφει στο menu καρτες sim και δικτυα κινητης δουλευει;γιατι σε κατι video στο youtube που ειδα οταν ειναι ενεργοποιημενο εχει ενδειξη HD πανω δεξια στην οθονη
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ένα θέμα που αντιμετωπίζω από την στιγμή που πέρασα την xtvr και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την rom ή με κάποια ρύθμιση που εχω κάνει είναι το εξής: Όταν με καλέσουν και η συσκευή είναι σε οριζόντια θέση οθόνη/ήχος/δόνηση παίζουν κανονικά, όταν όμως το πάρω στα χέρια μου να απαντήσω η οθόνη σβήνει (ήχος και δόνηση συνεχίζουν) και για να απαντήσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη ( power ή double tap) .. Αν δεν κάνω κάτι η οθόνη παραμένει μαύρη και κλειδωμένη μέχρι να τελείωσε η κλήση. Έχει ιδέα κανείς τι παίζει ?
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
δες στο 00-06 πανω δεξια γραφει volte
και κατι αλλο..http://techsarjan.com/2016/08/enable-volte-xiaomi-mobiles-miui-7-8-redmi-mi.html
με το SQLite Editor δεν υπαρχει αυτο το αρχειο μεσα Settings.db ξερει κανεις γιατι; -
Για να περάσω καθαρή τη rom με factory reset, επιλέγω wipe --> advanced wipe --> davlik / art cache, cache και data μόνο;
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Here comes MIUI 8 China Developer ROM 6.11.10 Changelog Preview!
1. Introducing Smart assistant
Smart assistant provides you the features based on your needs. For example, when you plug in earphones, it will ask if you want to continue listening to music. Also, you can check app info very quickly, like data usage, Mi Fit steps, etc.
2. Save alarm automatically
When you are setting an alarm, if tap the Home button, the alarm will be automatically saved.
3. Added the option of 'Notification before ringing' in the Clock settingsYou can now turn off alarm notifications before ringing if you want.
Full changelog will be posted on Friday as usual.
-
Ο/H tasosko έγραψε:
καλημερα στα παιδια....να κανω μια ερωτηση αυτο το volte που γραφει στο menu καρτες sim και δικτυα κινητης δουλευει;γιατι σε κατι video στο youtube που ειδα οταν ειναι ενεργοποιημενο εχει ενδειξη HD πανω δεξια στην οθονη
Δείτε και τα:
Voice over LTE - Wikipedia
List of LTE networks in Europe - Wikipedia
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα