Ανέβασε ένα screenshot από την διαχείριση συσκευών να δούμε πως το βλέπει..Ο/H fragsp έγραψε:
μου λεει couldn't verify device can't get info connect again.
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
geoanto555 αυτή τη στιγμή είμαι στην εργασία από ότι θυμάμαι χθες σε fastboot mode το βλέπει σαν Marshall London Bootloader Interface. Το τηλέφωνο είναι λειτουργικό δεν έχει κανένα πρόβλημα.Απλώς θέλω να έχω την ικανότητα να μπορώ να κάνω τις αναβαθμίσεις.Μήπως να κάνω την διαδικασία με το fastboot-edl
-
Εγώ έχω windowslive.com.Έχω βρει από τον υπολογιστή μου τις ρυθμίσεις του διακομιστή τις βάζω αλλά πάλι τίποτα.
@komkar Κάποια στιγμή στέλνει η Microsoft ένα μήνυμα που σε παραπέμπει, αν θυμάμαι καλά, να κατεβάσεις την εφαρμογή του outlook. Αν δεν πατήσεις την επιλογή να κατεβάσεις την εφαρμογή ή να συνεχίσεις να δέχεσαι τα mail σου από άλλον client, δε σε αφήνει να σου έρχονται άλλα email. Αυτό είχα πάθει κι εγώ και στο αναφέρω σαν απέλπιδα προσπάθεια
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Υπήρχε ένα πρόβλημα στο κερνελ τελικά ..
Διορθώθηκε και θα προχωρησεις στην επόμενη 6.11.10 σήμερα χωρίς πρόβλημα..
-
Ο/H fragsp έγραψε:
Μήπως να κάνω την διαδικασία με το fastboot-edl
Αν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο προσπαθείς όπως είσαι...
Αυτό το connect again δηλώνει οδηγούς πάντως// -
Ο/H maddoggr έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
Μαλλον για εμενα λετε. Η σιμ ειναι COsmote η καινουρια η 4G
Ο/H olafeone έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
με china stable η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα να δω τι θα γίνει, θα δοκιμάσω και αυτό και θα αναφέρω.
@olafeone την 6.10.27 την πέρασες με factory reset? α και κάτι ακόμα το κινητό είχε έρθει locked?
-
Ο/H Thodoris Skourtas έγραψε:
Έβαλα την xtrv is σε redminote 2 και από 67 σε 10 λεπτά πάω 42 μάλλον δεν έχει καθίσει καλά η ρομ
Και εγώ είχα πρόβληματα με την Beta και ξανά πέρασα την gtv
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Οκεικ συγγνωμη λάθος μου
-
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Και εγώ είχα πρόβληματα με την Beta και ξανά πέρασα την gtv
FR έκανες;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα