Διαφήμιση

Ξεφορτισμα μπαταρίας σε redmi note2 πολύ γρηγορα

• Ξεφορτισμα μπαταρίας σε redmi note2 πολύ γρηγορα

Καλημέρα στην ομάδα έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα το κινητό έχει την v8.0.2.0. Όταν λέμε γρήγορα εννοώ ότι από εκεί που είναι στο 100%σε 15 λεπτά κατεβαίνει στο 70%. Έχει κανείς καμία ιδέα η έχει πρόβλημα ή μπαταρία είναι ακριβώς 1χρονων.
    • Ο/H VasKap1 έγραψε:

100%σε 15 λεπτά κατεβαίνει στο 70%
      προφανώς αδείαζει γρήγορα με την συγκεκριμένη ρομ οχι όμως τόσο γρήγορα τσέκαρε τις ρυθμήσεις . Από προχτές το βράδι μόνο με κλήσεις είμαι στο 33% ......

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Τι ακριβώς να τσεκάρω....? έχω όλες τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις στην επιλογή "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" και "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" . Τώρα συγκεκριμένα είχα 68% και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και με την κατέβασε στο 64%.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H VasKap1 έγραψε:

Τι ακριβώς να τσεκάρω....? έχω όλες τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις στην επιλογή "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" και "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" . Τώρα συγκεκριμένα είχα 68% και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και με την κατέβασε στο 64%.
      Να τσεκαρεις κανενα site για καινουργια μπαταρια φιλε μου.....τι ειπε το ποιημα που λεμε,η μπαταρια...μη ψαχνεσαι αλλο.....και πολυ κρατησε(1 χρονο)
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • τσέκαρε εξοικονόμηση λειτουργίας μέγιστη και απο τροφοδοσία εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργό , λειτουργία ενέργιας ισορροπημένη .

• Ο/H brougos έγραψε:

Ο/H VasKap1 έγραψε:

Τι ακριβώς να τσεκάρω....? έχω όλες τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις στην επιλογή "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" και "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" . Τώρα συγκεκριμένα είχα 68% και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και με την κατέβασε στο 64%.
      Να τσεκαρεις κανενα site για καινουργια μπαταρια φιλε μου.....τι ειπε το ποιημα που λεμε,η μπαταρια...μη ψαχνεσαι αλλο.....και πολυ κρατησε(1 χρονο)
      Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά μη μπω στη διαδικασία για αλλαγή και φταίει τίποτε άλλο. Σε υχαριστω πολύ πάντως. Σκέφτηκα μήπως από την rom τίποτα αλλά μάλλον είμαι για μπαταρια
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

τσέκαρε εξοικονόμηση λειτουργίας μέγιστη και απο τροφοδοσία εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργό , λειτουργία ενέργιας ισορροπημένη .
      Τα έχω έτσι ακριβώς φίλε μου όλα στο οικονομικό να δουλεύουν. Σε ευχαριστώ πολύ ! ! ! ! ! ! !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H VasKap1 έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ ! ! ! ! ! ! !
      και το δικό μου είναι ενός χρόνου και η μπαταρία δουλεύει ικανοποιητικά με μικρές φορτίσεις και στο αυτοκίνητο μόνιμα σε σταθερή βάση και σε φόρτιση . Η ζωή της μπαταρίας δεν έχει σχέση με τα χρόνια αλλά με τις φορτίσεις και τον τρόπο χρήσης. Της γυναίκας μου το HTC EVO από τον δεκεμβριο του 2011 και με την μαμα μπαταρία δουλεύει ικανοποιητικά ακόμα .

• Το ίδιο πρόβλημα και εγώ ακριβώς. Από εκεί που σταθερά έβγαζα πάνω από 4 ώρες μέσα στο καλοκαίρι πήγα στις 3 και τώρα με 80% είμαι σε 10 λεπτά οθόνη. Όλα αυτά μετά από πλήρη φόρτιση και το είχα αφήσει και πάνω από μια ώρα ενώ ήταν στο 100%. Θέμα wakelock δεν υπάρχει γιατί με το που το έβγαλα από τη φόρτιση και το έπιασα στα χέρια μου αμέσως πήγε 80%. Η πρόταση δηλαδή είναι να πάω σε καινούργια μπαταρία; Η ρομ είναι η 6.5.12.
    • δεν ξερω αν φταίει η μπαταριά , έχω ακριβώς το ίδιο θέμα , και σήμερα άπλα το κινητό πέθανε δεν έλεγε να ανοίξει, τελικά μετά απο πολλές προσπάθειες άνοιξε σε fast boot και του περνάω τη ρομ απο την αρχή.
    • Θέμα με την μπαταρία έχω και γω.
      Βασικά άλλες φορές κρατάει ικανοποιητικα και άλλες τραγικά λίγο.
      Ειμαι 99% σίγουρος ότι δε φταίει η μπαταρία.
      Ειμαι με cm12. 1

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το ίδιο πρόβλημα έχω (είχα?) και εγώ ..

Αυτό που παρατήρησα και δεν ξέρω εάν έστρωσε ακόμη είναι το εξής ..
      Άφησα να αδειάσει τελείως η μπαταρία και να κλείσει το κινητό 0% .

Έβγαλα και ξανάβαλα την μπαταρία, και παρατήρησα ότι άναψε κανονικά το κινητό και είχε 35% μπαταρία ακόμη
      προς το παρόν του έχω κάνει μόνο μια πλήρης φόρτιση και νομίζω ότι πλέον δεν κατεβαίνει τόσο γρήγορα.