Καλημέρα στην ομάδα έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα το κινητό έχει την v8.0.2.0. Όταν λέμε γρήγορα εννοώ ότι από εκεί που είναι στο 100%σε 15 λεπτά κατεβαίνει στο 70%. Έχει κανείς καμία ιδέα η έχει πρόβλημα ή μπαταρία είναι ακριβώς 1χρονων.
Ξεφορτισμα μπαταρίας σε redmi note2 πολύ γρηγορα
-
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
100%σε 15 λεπτά κατεβαίνει στο 70%
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Τι ακριβώς να τσεκάρω....? έχω όλες τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις στην επιλογή "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" και "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" . Τώρα συγκεκριμένα είχα 68% και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και με την κατέβασε στο 64%.
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
Τι ακριβώς να τσεκάρω....? έχω όλες τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις στην επιλογή "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" και "περιορισμός εφαρμογών παρασκηνιου" . Τώρα συγκεκριμένα είχα 68% και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και με την κατέβασε στο 64%.
-
τσέκαρε εξοικονόμηση λειτουργίας μέγιστη και απο τροφοδοσία εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργό , λειτουργία ενέργιας ισορροπημένη .
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H VasKap1 έγραψε:
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
τσέκαρε εξοικονόμηση λειτουργίας μέγιστη και απο τροφοδοσία εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργό , λειτουργία ενέργιας ισορροπημένη .
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ ! ! ! ! ! ! !
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ ακριβώς. Από εκεί που σταθερά έβγαζα πάνω από 4 ώρες μέσα στο καλοκαίρι πήγα στις 3 και τώρα με 80% είμαι σε 10 λεπτά οθόνη. Όλα αυτά μετά από πλήρη φόρτιση και το είχα αφήσει και πάνω από μια ώρα ενώ ήταν στο 100%. Θέμα wakelock δεν υπάρχει γιατί με το που το έβγαλα από τη φόρτιση και το έπιασα στα χέρια μου αμέσως πήγε 80%. Η πρόταση δηλαδή είναι να πάω σε καινούργια μπαταρία; Η ρομ είναι η 6.5.12.
-
δεν ξερω αν φταίει η μπαταριά , έχω ακριβώς το ίδιο θέμα , και σήμερα άπλα το κινητό πέθανε δεν έλεγε να ανοίξει, τελικά μετά απο πολλές προσπάθειες άνοιξε σε fast boot και του περνάω τη ρομ απο την αρχή.
-
Θέμα με την μπαταρία έχω και γω.
Βασικά άλλες φορές κρατάει ικανοποιητικα και άλλες τραγικά λίγο.
Ειμαι 99% σίγουρος ότι δε φταίει η μπαταρία.
Ειμαι με cm12. 1
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Το ίδιο πρόβλημα έχω (είχα?) και εγώ ..
Αυτό που παρατήρησα και δεν ξέρω εάν έστρωσε ακόμη είναι το εξής ..
Άφησα να αδειάσει τελείως η μπαταρία και να κλείσει το κινητό 0% .
Έβγαλα και ξανάβαλα την μπαταρία, και παρατήρησα ότι άναψε κανονικά το κινητό και είχε 35% μπαταρία ακόμη
προς το παρόν του έχω κάνει μόνο μια πλήρης φόρτιση και νομίζω ότι πλέον δεν κατεβαίνει τόσο γρήγορα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0