Διαφήμιση

[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Μετά τις stable 7.0.9.0, 8.0.2.0, 8.0.5.0, 8.0.5.0 gkalen με την xtrv το κινητό πρώτη φορά κράσαρε πάγωσε εντελώς χωρίς να το δουλεύω και συνήλθε με επανεκίνηση, τις πρώτες 2 μέρες είχε μία αστάθεια αλλά νομίζω τώρα έστρωσε, η μπαταρία στην αρχή τελείωνε πιο γρήγορα από την gkalen μετά 2-3 φορτίσεις όμως ανέβηκε πολύ. :)
      13.420
    • Χθες που την έβαλα μου έφαγε γρήγορα την μπαταρία αλλά ήταν η πρώτη μέρα και είχα πολύ έξω με πολλά τηλέφωνα και ανοιχτά τα δεδομένα. Σήμερα το βλέπω να πάει καλύτερα η μπαταρία. Ομως, μου χάλασε ένα feature από την GTV 8.0.9 stable, που ήταν σχετικά καλό. Οταν κάποιος με καλούσε μπορούσα να αναποδογυρίσω τη συσκευή και να κάνει σίγαση. Τώρα στην xtrv 8.1.0 αυτή η δυνατότητα πού βρίσκεται αν βρίσκεται ακόμη;
    • Ο/H leas1968 έγραψε:

Χθες που την έβαλα μου έφαγε γρήγορα την μπαταρία αλλά ήταν η πρώτη μέρα και είχα πολύ έξω με πολλά τηλέφωνα και ανοιχτά τα δεδομένα. Σήμερα το βλέπω να πάει καλύτερα η μπαταρία. Ομως, μου χάλασε ένα feature από την GTV 8.0.9 stable, που ήταν σχετικά καλό. Οταν κάποιος με καλούσε μπορούσα να αναποδογυρίσω τη συσκευή και να κάνει σίγαση. Τώρα στην xtrv 8.1.0 αυτή η δυνατότητα πού βρίσκεται αν βρίσκεται ακόμη;
      Κλήσεις ->ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leas1968 έγραψε:

Ενεργοποιημενο είναι αλλά δεν δουλεύει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κλείσε την δόνηση στις κλήσεις.
    • Καλησπερα εχω το Mi Note Pro και θελω να εγκαταστησω την MiNotePro_Leo_MiUi8-6.10.27.Το θεμα μου ειναι οτι οταν μπω στο TWRP 3.0 δεν με αφηνει να βρω το αρχειο για να ξεκινησει το update γραφοντας μου internal storage (0).

η εκδοση που εχω τωρα ειναι MIUI 7.2.1.0 Stable(LXHCNDA)[No OTA updates]

εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορω να κανω για αναβαθμιση.

ευχαριστω
    • Ο/H Savvakos έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

Οκ. Δουλεψε :thumbup:
      Πάντα το είχα σε δόνηση. Είναι μια συνήθεια που την έχω από την αρχή που εχω κινητό

=============== Δεκ 7th 2016, 9:33pm ===============
      Επίσης θέλω να τονίσω ότι τώρα η συσκευή δείχνει αισθητά πιο γρήγορη σε σχέση με την gtv stable! Πάντα τέτοια :thumbsup: :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leas1968 έγραψε:

Ο/H Savvakos έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

Πάντα το είχα σε δόνηση. Είναι μια συνήθεια που την έχω από την αρχή που εχω κινητό

Επίσης θέλω να τονίσω ότι τώρα η συσκευή δείχνει αισθητά πιο γρήγορη σε σχέση με την gtv stable! Πάντα τέτοια :thumbsup: :thumbup:
      @leas1968
      Είχες GTV 8.0.9 από ότι κατάλαβα. Την 8.1.3 XTRV την πέρασες από πάνω (μέσω TWRP ή μεσω updater εφαρμογής από το κινητό?) και συνεπώς κρατήθηκαν οι ρυθμίσεις και τα data σου ή έκανες factory reset και τα έχασες όλα οπότε το ξανα έστησες?
    • Ο/H dialteo έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

Ο/H Savvakos έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

@leas1968
      Είχες GTV 8.0.9 από ότι κατάλαβα. Την 8.1.3 XTRV την πέρασες από πάνω (μέσω TWRP ή μεσω updater εφαρμογής από το κινητό?) και συνεπώς κρατήθηκαν οι ρυθμίσεις και τα data σου ή έκανες factory reset και τα έχασες όλα οπότε το ξανα έστησες?

Από πάνω μεσω twrp. Απλη εγκατάσταση έκανα και δούλεψε. Δεν θέλω να ξαναπερασω πάλι τα ίδια σε τόσο σύντομο διάστημα. Πάλι όλα από την αρχη = 5 ωρες δουλειά τουλάχιστον

• @leas1968
      Ευχαριστώ φίλε..θα προχωρήσω κι εγώ άμεσα σε Update σε XTRV! βαριόμουν απίστευτα το ξαναστήσιμο αν έπρεπε να κάνω factory reset..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billphone έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@billphone
      Όχι restore data , αυτό επαναφέρει τις εφαρμογές που είχες αλλά δεν είναι πάντα λειτουργικό , το καλύτερο είναι να έχεις backup των εφαρμογών σου από τις ρυθμίσεις/Προσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφο και επαναφορα/ .... Και να επαναφερεις απο'κει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου ....
      Σε ευχαριστώ και πάλιΔοκιμάζω και ενημερώνω
      Τελικά περάστηκε η XTRV Stable V8.1.1 στο MiPad2 κάνοντας factory reset και μετά επαναφορά από το τοπικό αντίγραφο, όπως συμβούλεψε ο δάσκαλος gkalen! :hail:
      Και μέχρι στιγμής όλα καλά. :beer:
      Μου έκανε εντύπωση όμως που με το fr δεν διαγράφηκε η εσωτερική μνήμη. Έτσι γίνεται πάντα;