Εγώ φίλε πρώτος πρώτος.Αυτή η ρομ δεν πάει καλά από αυτονομία ουτε σε idle ούτε σε χρήση τρώει κ κάνα σκάλωμα, άσε που το ξυπνητήρι χτυπά μαγικά δλδ όποτε θέλει από σβηστό κινητό ,Χωρίς αλλαγή σε ρυθμισεις είτε χτυπάει είτε όχι πότε στην πρίζα κ άλλοτε απλά κλειστό .Πάντως ειδικά για σένα που πήρες ενα μάτι κ ένα φρύδι το κινητό σου σκέψου σε λίγο καιρό αντικατάσταση μπαταρίας , εγώ παράγγειλα ήδη κ περιμένω γιατί φορτίζω κάθε μέρα με ακανόνιστο ρυθμό κατανάλωσης.Το πολύ πολύ να γυρίζω στην 8.0.2 που είναι "THUNDER".....Ο/H karbill έγραψε:
και μετα την σύντομη διακοπή για διαφημίσεις επανερχομαστε στα της ρομ,σε rn2 δεύτερη μέρα λειτουργίας η μπαταρία δεν μας τα λέει πολύ καλά ,την πρωτη μέρα έπεφτε ραγδαία κατα το μεσημέρι είχε φτασει 52% και ενω δεν το χρησιμοποίησα για κάποιο 2ωρο το ανοίγω και έλεγε 70% μετά πήγαινε φυσιολογικά έως πολύ καλά με προοπτική τις 4-5 ώρες sot.
Σήμερα απλώς κατανάλωση μπαταρίας τρελή 46 λεπτα sot και 9 λεπτα κλήσεις και είμαι στο 63%, αντιμετώπισε άλλος τέτοια θεματα?
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H eti666 έγραψε:
Ο/H karbill έγραψε:
και μετα την σύντομη διακοπή για διαφημίσεις επανερχομαστε στα της ρομ,σε rn2 δεύτερη μέρα λειτουργίας η μπαταρία δεν μας τα λέει πολύ καλά ,την πρωτη μέρα έπεφτε ραγδαία κατα το μεσημέρι είχε φτασει 52% και ενω δεν το χρησιμοποίησα για κάποιο 2ωρο το ανοίγω και έλεγε 70% μετά πήγαινε φυσιολογικά έως πολύ καλά με προοπτική τις 4-5 ώρες sot.
Σήμερα απλώς κατανάλωση μπαταρίας τρελή 46 λεπτα sot και 9 λεπτα κλήσεις και είμαι στο 63%, αντιμετώπισε άλλος τέτοια θεματα?
-
xiaomi.eu_multi_HMNote4_V8.1.6.0.MBFCNDI_v8-6.0.zip
νεα απο το xiaomi.eu... για Note 4... ευχομαι να υπαρξει αναβαθμιση κ απο τα παιδια.. -
-
-
@rocketking85
Πολύ απλά, αν έχεις πάρει backup από twrp της προηγούμενης ρομ πας από recovery κ το τρέχεις ή απλά φλασάρεις εκ νέου την προηγούμενη stable rom.Αν δεν σου παίζουν κάποιες εφαρμογές τότε την ξανά φλασάρεις με factory reset. -
Ο/H eti666 έγραψε:
@rocketking85
Πολύ απλά, αν έχεις πάρει backup από twrp της προηγούμενης ρομ πας από recovery κ το τρέχεις ή απλά φλασάρεις εκ νέου την προηγούμενη stable rom.Αν δεν σου παίζουν κάποιες εφαρμογές τότε την ξανά φλασάρεις με factory reset.
-
Τα wipe πρέπει να τα κάνεις και αν τοιχών δεν σου δουλεύει σωστά μετά αναγκαστικά ξαναφλασαρεις μέ factory reset
Καλύτερα βέβαια μην το κάνεις γιατί νομίζω η προηγούμενη είναι android 5 και μπορεί να μπλέξεις -
-
Πρόβλημα με τη sim στην 8.1.6 ξαναγυρίσω στην 8.1.3
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Λοιπον, η ram ειναι βασικη ΚΑΙ στα android και στα windows. Απλα λειτουργει καπως διαφορετικα...Σε android συσκευες ΠΛΕΟΝ (με καλυτερο hardware + καλυτερο software απ οτι 4-5 χρονια πριν) αν εχεις μια συσκευη με 2gb+ ram δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα ειτε βλεπεις 40% free ειτε 60%. Και σε ρωτησα πριν ευθεως αλλα δεν μου απαντησες "παρατηρείς κάποια διαφορά στη χρήση όταν πηγαίνεις τη ραμ από το 55% στο 45%". Δε νομιζω..
Κοιτα φιλε αντωνη.. ισως να μην τα εξηγω κι εγω καλα.. αλλα τουλαχιστον αντιλαμβανομαι τι διαβαζω και παρατηρω και τις συσκευες μου πως συμπεριφερονται με διαφορετικες ρομς, με ανοιχτες/κλειστες εφαρμογες, με περισσοτερη ελευθερη/δεσμευμενη ραμ κτλ. Αν λοιπον πιστευεις οτι γραφω οτι μου κατεβει στο κεφαλι μπορεις να βρεις υλικο στο internet και να διαβασεις. Π.χ. εδω RAM: What it is, how it's used, and why you shouldn't care | Android Central. Οπου σε καποιο σημειο γραφει με bold Unused RAM is wasted RAM. οι ασχετοι :P.
2ov : όταν πηγαίνει ραμ από το 55% στο 45% εχω περισοτερη μπαταρια.χωρις γελια αχαχαχ -
καλησπέρα στο φορουμ εχω το Note 3 pro kenzo πολυ καλη η ρομ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα bug από διαχείριση μπαταρίας θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες και εάν υπάρξει κάποιο θέμα!!!
επίσης να πω συνεχίστε έτσι την καλη δουλειά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που φτιάχνει αυτές τις ρομ και τους οδηγούς για την εγκατάστασή κάνετε εξαιρετικη δουλειά@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα