Με το Pc suite δεν μπορουμε να την βαλουμε την Ρομ αν την κατεβασουμε σε μορφη recovery;Ο/H pechr έγραψε:
Βέβαια για να βάλεις global θα πρέπει να κατεβάσεις την rom σε fastboot μορφή.
αλλα γίνεται και ως install package αν θυμάμαι καλα απο ενα παιδί που δοκίμασε και τελικώς του κράτησε το TWRP και δεν του το αλλαξε σε mi-recovery. που σημαίνει ότι εβαλε global και εμεινε το TWRP που είχε
Ενώ για την EU σε install package μορφή (.zip)
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
το mi pc suite είναι ένα πρόγραμμα που δουλευει ΜΟΝΟ με official roms σωστάRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό στο Mi suite; γιατί εγώ δεν μπορώ.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Leontamp έγραψε:
Εγω πάντως με την 8.1.3.0 σε RN2 δεν έχω κανένα πρόβλημα....
Ίσα ίσα έστρωσε η μπαταρία και εξαφανίστηκαν κάτι random restarts που έτρωγα με τις τελευταίες Dev...
Άβυσσος....
μου κάνουν εντύπωση τα προβλήματα τα οποία δημιουργούντε σε ''ομόσταύλους¨!!!!! -
Σε RN2 με την 8.1.3 και εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το κινητό, τις πρώτες μέρες έκανε κάτι τρελά με τη μπαταρία αλλά μετά έστρωσε. Το κινητό είναι με 2 κάρτες WiFi μόνιμα ανοιχτό φωτεινότητα χαμηλά όχι στο αυτόματο και την αλλάζω μόλις χρειαστεί σε εξωτερικό χώρο, επίσης όταν ανοίγω το κινητό και ενώ είναι στο φορτιστή το δουλεύω κανένα 20λεπτο στην αρχή. Μοναδική φορά που έκανε κολλήματα και επανεκκίνηση είναι όταν είχα πειράξει τα θέματα δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά 2 φορές που το έβαλα να αλλάζουν random μου το έκανε.
Το κινητό μου βγάζει περίπου 4ωρο SOT. Και κάτι άλλο έκλεισα σε όλες τις εφαρμογές στα δικαιώματα να ανοιγουν στο παρασκήνιο, μόνο τις βασικές που με ενδιαφέρουν άφησα όπως πρέπει (myMail, messenger, whatsup) -
8.1.3.0 ruzes!Life is too short to remove usb safely
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-Stable-V8.1.9.0 ROM για το Mi-5 (Gemini).
Όπως πάντα ο σύνδεσμος για την λήψη της, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Παιδιά η 8.1.3.0 Stable για το RN2 που αναφέρετε ως απροβληματιστη, είναι η ελληνική ή η Global Stable ;
From my Redmi Note 2 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
-
Με την 8.1.3 στο redmi3 επαψε να μου ανάβει το λεντ σε viber,email και σε άλλες ειδοποιήσεις νομιζωRedmiNote7Blue
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα