Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
α ωραία μια χαρά είμαι !
πάντως να προσθέσω παιδιά η θήκη σιλικόνης της infoquest που η τιμή της είναι και πανάκριβη είναι πραγματικά αστεία ! όταν πατάς τα κουμπιά έντασης η on/off είναι σαν να πατάς κανένα τούβλο ! πάω για παραγγελία σε κάτι από έξω -
Ο/H punkioraki έγραψε:
πάω για παραγγελία σε κάτι από έξω
-
Καλησπερα σστην ομαδα εχω το redmi 4a(πρωτη συσκευη xiaomi και όπως πάει όχι τελευταία )και το έχω με αγορασει από Ελλάδα με γνήσια ρομ και έκανα την τελευταία αναβάθμιση 8.2.6.0 και μάλιστα Nightly.
Θελω να ρωτήσω τα εξης. α)επειδή θέλω να το ρουταρω μόνο(για επέκταση μνήμης πιο πολύ και κάποιες εφαρμογές που χρειάζονται root) πρέπει να αλλάξω ρομ?β)Η
Ελληνικη ρομ είναι καλύτερη από την γνήσια global σε θέμα μπαταρίας και ραμ? -
Ναι με την ελληνική έχεις όλο το πακέτο και πολλά άλλα μπόνους
twrp, dolby atmos, sms160, number fixer και άλλα πολλά -
Η ελληνικη ειναι ηδη ρουταρισμενη η πρεπει να το κανω εγω?οποτε για να περασω την Ελληνικη πρωτα πρεπει να το ξεκλειδώσω και μετα τι ακριβώς κανω?
-
Στην πρώτη σελίδα του νήματος σου λέει όλα τα βήματα
Για αρχή κάνεις αίτηση και όταν έρθει η έγκριση ξεκλειδώνεις
Μετά βάζεις twrp
Μετά Ελληνική
Και το ρουτ μετά 2 λεπτάκια μέσω twrp -
Ευχαριστω για την βοηθεια.Κατι τελευταίο αν θελω να γυρίσω πάλι στην ίδια ρομ που έχω κάποια άλλη στιγμή είναι δύσκολη η διαδικασία ή την κατεβάζω από το επίσημο sιte και την περνάω?
-
-
Προσπαθω να δω αν ειναι ξεκλειδωμενος ο bootloader στο redmi μου και στην γραμμη εντολων στα win 8 pro ενω εχω κατεβασει τον φακελο adb και ακολουθωντας το tutorial μου λεει οτι το ''συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου''.Γνωριζει κανεις γιατι δεν μπενει?Ευχαριστω
-
-
Οκ ευχαριστω ,ετσι μπηκε και ειναι κλειδωμενος ο bootloader αν και το περιμενα..οποτε προχωραμε στο ξεκλειδωμα και ο θεος βοηθος..
=============== Μαι 6th 2017, 8:58am ===============
Ερωτηση:αν ξεκλειδωθει ο bootloader και σ πρωτη φαση κρατησω την official rom αναβαθμισεις ota πχ. θα δέχομαι πλέον?Καλημερα