βαρδα ηλειασ
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
Ο/H stathisfl έγραψε:
μα δεν υπαρχει 8.2.1.0.εγω βλεπω στο miui.com την V8.1.4.0.MCCMIDI (MIUI8)
=============== Μαι 26th 2017, 4:41pm ===============
στο site που μου ειπεσ υπαρχει και η 8.2.6.0.δε νομιζω να ειναι η original global stable
για κάποια bug όμως της αφαίρεσαν
εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για να πάμε από global stable σε global beta μπορούμε με το zip μέσω του updater ? -
δεν παει μεσω updater.θελει miflash
-
κατάλαβα
λογικά θα θέλει miflash και για downgrade -
μπορει καποιος να με ενημερωσει πως ειναι η καταναλωση σε αυτη τη συσκευη μηπως εγω ειμαι υπερβολικος επειδη εχω και KITKAT και λεω μηπως σε αυτο το τηλεφωνο ειναι αλλιως ????????????
=============== Ιουν 15th 2017, 8:54am ===============
Η υπερβολικη καταναλωση της μπαταριας σε κατασταση αναμονης λυθηκε μολις σημερα και μαλιστα την ελυσα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..........αφου το τηλεφωνο το εφαγαν τα ταξιδια στη Αθηνα ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ στην INFO QUEST μια φορα απο το PUBLIC και μια φορα απο εμενα χωρις φυσικα αυτοι να ξερουν τι τους γινεται αφου μεχρι πριν λιγους μηνες τα XIAOMI τα ειχαν ως κινεζοκινητα και τιποτα περισσοτερο και τα κοροιδευαν και τωρα νομιζουν πως εγιναν προφεσορες.........τελικα διαπιστωσα πως κατι γινοταν με την 4G κεραια και οχι με τα data.....γυρισα λοιπον το διακοπτη στα προτινομενα δυκτυα απο 4G σε 2G και η καταναλωση πλεον ειναι μηδενικη σχεδον.....το 4G θα γυριζω μονο οταν χρισημοποιω τα DATA λοιπον και αυτο ειναι ολο.
Ναναι καλα ο τεχνικος στην INFO QUEST που μου κλειδωσε παλι το τηλεφωνο και μου περασε την τελευταια GLOBAL παλι και με εσωσε.....
ΤΕΛΟΣ οι αγορες κινητου απο Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα απο αυτην την αλυσιδα καταστηματων....εξυπηρετηση ??????? ΜΗΔΕΝ.
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal Τα Χριστούγεννα πήρα ένα τέτοιο για την κουνιαδα μου από gearbest €88 ήταν ξεκλείδωτο το κλείδωσα και ενώ ήμουν στην διαδικασία να του περάσω μια global , μου είπε ότι την βόλευε και αυτή που έχει (ψευτοglobal) νομίζω ότι 8.0.3.20 ή κάτι τέτοιο (Ναι πέντε νούμερα και όχι τέσσερα που εχουν οι global)
Έχει wind που γενικά εκείνου μένει έχει απαίσιο σημα, δεν κάνει χρήση data παρά μόνο Wi-Fi εκτός από ελάχιστες φορές. Έχει όλα αυτά τα προγράμματα που τρώνε μπαταρία δηλαδή Facebook, Messager, Viber...
Στο τηλέφωνο έχω επιλέξει λειτουργία 3g και βγάζει 2,5 μέρες με 3,4 ώρες sot. -
καλησπερα ειμαι καινουργιος κατοχος του redmi 4a και εχω ενα μικρο προβληματακι και θα ηθελα μια βοηθεια οταν λοιπον παταω το κωδικο μου για να μπω στο μενου με βγαζει εκει που παιρνουμε τηλ και οχι στην κεντρικη οθονη πως γινετα να το αλλαξω αυτο ?
=============== Ιουλ 10th 2017, 10:32am ===============
καλημερα δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο να απαντηθει σε αυτο το μικρο προβλημα αλλα αλλαξα θεμα και δεν εχω αυτο το προβλημα η απορια μου ειναι γιατι στο συγκεκριμενο θεμα το κανει αυτο απλο ειναι το ερωτημα μου και συγνωμη αν ειμαι η ημουνα λιγο εριστικος σας ευχαριστω -
Προφανώς ήταν πρόβλημα του θέματος που χρησημοποιούσες!
-
Ο/H mrgiannis έγραψε:
καλημερα δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο να απαντηθει σε αυτο το μικρο προβλημα
Αλήθεια, ποια ρομ έχεις ? -
αυτην εχω
-
Από ρομ είσαι ΟΚ...official global stable
γενικά να θυμάσαι ότι πολλά θέματα είναι κακοφτιαγμένα από τους δημιουργούς ή έχουν ασυμβατότητες και δημιουργούν προβλήματα στις συσκευές. -
οκ εβαλα αλλο θεμα και ειναι ενταξει αλλα επειδης το προηγουμενο που ηθελα να εχω γιατι μου αρεσε πολυ δεν καταλαιβανω γιατι το εκανε αυτο αλλλα δεν πειραζει το κινητο ειναι τουμπανο