Καλημέρα όλα οκ σε redmi note 3g
Την XTRV θα την πάρουμε εμείς ή θα μείνουμε με την GTV
Το εικονίδιο του φόρουμ πιο από τα δύο να
Κρατήσω το καινούργιο ή το παλιό
Καλημέρα για να μην τα πολυλογώ τα έχω γράψει κα στο τοπικ του bootloader,έχω το Mi4c 2/16 από μέσα σεπτέμβρη και έχω εγκατατήσει την GTV 6.10.13 είναι η τρίτη rom που είχα περάσει,το ξεκλείδωμα είχε γίνει με official τρόπο.Κατέβασα την gtv 6.11.3 και έλεγξα το bootloader και είναι κλειδωμένος.Εγκατέστησα στο pc όλους τους οδηγούς απενεργοποίησα ψηφιακές υπογραφές είδα το τόπικ με τα windows 10 και την αναγνώριση της συσκευής όλα καλά κανένα πρόβλημα κανονικά αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή εκεί πάω να κάνω ξεκλείδωμα του bootloader μέσω του miflash unlock σταματάει στο 50% couldn't verify. Επανέλαβα έχοντας αποσυνδεθεί και από τον λογαριασμό του Miaccount στο κινητο και στο pc τα ίδια.Με κλειδωμένο το bootloader τι επιλογές έχω;Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του δύο κάρτες vodafone σε 4G και μπαίνει κανονικά στο TWRP 3.0.2.
Αποφάσισα την xtrv 6.11.10 να την περάσω στο Mi-4c με Factory Reset, αφού προηγουμένως διασφάλισα τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές μου με BackUp μέσω TWPR και Mi account.
Μεγάλη διαφορά, το τηλέφωνο πετάει. Στο Antutu πήρα 72383, το καλύτερο ever.
Θερμοκρασία καλή, διαχείριση μνήμης καλή.
Για την μπαταρία θα τα πούμε σε κανα δυο μέρες.
Μπράβο σε όλους σας !
Σε Redmi Note 2 πριν από λίγο γύρισα σε xtrvbeta1 6.11.3 αφού δεν άνοιγε το τηλ με την 6.11.10 . Από twrp ήθελα να περάσω την 6.11.3 στην sd.Επέλεξα mount (συνδεδεμένο το τηλ με usb) και μετά επέλεξα usb storage αλλά τικαριζόταν το κουτάκι.Δεν λειτουργεί αυτό?Ή έκανα κάτι λάθος? Τελικά πέρασα την 6.11.3 μέσω adb sideload
Καλημερα στα παιδια,
Περασα σε Redmi Note 3 την GTV μετα απο ξεκλειδωμα bootloader και σήμερα την XTRV 6.11.10. Το κινητό τρέχει κανονικα. Το μικροφωνο του κινητου σε κληση δεν δουλεύει παντα σωστά. Τις πιο πολλες φορες κανει παρασιτα και αναγκαζεσαι να μιλας με αλλους τροπους. Το προβλημα υπηρχε και με την αγγλοκινεζικη και με την GTV και με την XTRV. Υπάρχει κάποια λύση software ή παει για αλλαγή μικροφώνου;
Αν μπορει να βοηθησει κάποιος... Ευχαριστώ