βλεπεις όμως ότι ένα πρόβλημα που προκύπτει μπορεί και να διαιωνίζεται... Απλά αναφέρω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
επίσης πέρασα την 7.11.23 ARΩMA (με καθαρή εγκατάσταση), και αντιμετώπισα παγώματα στο κινητό και επανεκκινήσεις. -
Καλησπερα! Πως μπορουμε να κανουμε backup το modem?Φανταζομαι μεσα απο twrp αλλα ποιο/α partition επιλεγουμε?
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
επίσης πέρασα την 7.11.23 ARΩMA (με καθαρή εγκατάσταση), και αντιμετώπισα παγώματα στο κινητό και επανεκκινήσεις.
Ηλίας -
Καλησπερα παιδια, εβαλα την αρωμα μεσω trwp και μου γραφει οτι εχω multirom που ειχα πριν. Πως γινεται αυτο ?
=============== Δεκ 3rd 2017, 1:47pm ===============
Paidia min apantate toso grigora den prolavaino na diavazo ta minimata
-
Καλα έκανες κ τους προειδοποίησες...να μη σκοτώνονται άδικα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Απο πριν δεν εχω screenshot απο τωρα εχω αυτο
=============== Δεκ 3rd 2017, 2:45pm ===============
Ο/H six έγραψε:
Απο πριν δεν εχω screenshot απο τωρα εχω αυτο
-
-
-
Μήπως στον installer αντί να μπεις να κάνεις επιλογές για εγκατάσταση έκανες τροποποίηση;
-
Οχι, εκανα wipe data απο twrp και μετα install την arωma προσαρμοσμενη εγκατασταση
=============== Δεκ 3rd 2017, 3:35pm ===============
Ο/H six έγραψε:
Οχι, εκανα wipe data απο twrp και μετα install την arωma προσαρμοσμενη εγκατασταση
Thank you all για τον χρονο σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα