Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ναι είναι ΟΚ απλά όταν συνδέεις το καλώδιο στον υπολογιστή να το βάλεις μεταφορά αρχείων.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Ο/H pixy84 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
ro.adb.secure=0
persist.adb.notify=1
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Κανε save, επανεκινηση και δοκιμασε ξανα. -
Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο από την διαχείριση συσκευών όπου να φαίνονται όλες οι συσκευές ?
-
παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τη βοηθεια. Τελικα ίσως να εφτεγε οτι το ειχα συνδεδεμενο σε θυρα usb3 γιατι σημερα που το συνεδεσα σε usb2 το ειδε αμεσως και φαινεται να δουλευει ενταξει.
Υ.Γ.: @X4nd3r ισως αυτο που εγραψες ηταν λιγο advanced για μενα. Το script αυτο που ακριβως θα το εγραφα; θα ανοιγα cmd στο pc; (πληροφοριακα ρωταω μηπως στο μελλον καπου μου χρειαστει ) -
Μια χαρά λοιπόν.
Το παραπάνω είναι για να γραφτεί μέσα σε αρχείο στο σύστημα. Σε νορμάλ συνθήκες δε θα το χρειαστείς και ΑΝ ποτέ χρειαστεί, υπάρχει zip αρχείο που φλασάρεται απο το twrp και το φτιάχνει, αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωσή σου. To κινητό σου δεν είχε θέμα. Θα ήταν το πρόβλημα σε drivers στο pc ή αυτό που τελικά ήταν με τη θύρα. -
Ο/H pixy84 έγραψε:
sorry που ρωταω κατι που προφανώς έχει ήδη απαντηθει αλλα το νημα πλεον ειναι πολυ μεγαλο και δε εχω καταφερει να βρω την απαντηση. Συνδεω το κινητο στο pc για να κανω διαχείρηση αρχείων αλλα δε το βλέπει καθόλου, μονο φορτίζει. Τρέχει την 8.5.4.0 official stable. Τι μου ξεφεύγει; -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα