Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0
    • Ο/H billakos7_gr έγραψε:

Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0
      Το ίδιο και σε μένα. Ξαναπέρασα την 9.2.2 και χωρίς factory και με factory και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω καταλήξει πλέον ότι φουρνιά με φουρνιά redmi έχουν διαφορά. Ενώ σε κάποιους λειτουργεί άψογα, σε άλλους όπως εμείς κάνει τρελά. Το δικο μου έχει επίσης πρόβλημα με οποιοδήποτε SuperSU από v2.67 και πάνω. Μόνο με v2.65 δεν έχω πρόβλημα. Παρόλο που στους περισσότερους δουλεύουν όλα, βρήκα κάποιους στα διεθνή φόρουμ με το ίδιο θέμα. Άρα συσκευή με συσκευή δεν είναι 100% ίδια. Για αυτό δε βγάζουμε άκρη
    • Ο/H ectaco έγραψε:

Ο/H billakos7_gr έγραψε:

Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0
      Το ίδιο και σε μένα. Ξαναπέρασα την 9.2.2 και χωρίς factory και με factory και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω καταλήξει πλέον ότι φουρνιά με φουρνιά redmi έχουν διαφορά. Ενώ σε κάποιους λειτουργεί άψογα, σε άλλους όπως εμείς κάνει τρελά. Το δικο μου έχει επίσης πρόβλημα με οποιοδήποτε SuperSU από v2.67 και πάνω. Μόνο με v2.65 δεν έχω πρόβλημα. Παρόλο που στους περισσότερους δουλεύουν όλα, βρήκα κάποιους στα διεθνή φόρουμ με το ίδιο θέμα. Άρα συσκευή με συσκευή δεν είναι 100% ίδια. Για αυτό δε βγάζουμε άκρη
      Φιλε καποιο μικρο bug πρεπει να ειναι γιατι η στοκ μας δουλευει καλα και γενικα η ρομ πιστευω και σε σενα ρολαρει καλα!εχεις βρει εσυ καποια λυση?
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

Παιδια στην 8.5.1.0 μου κάνει το εξής λίγες φορές όμως.. ενώ συνδέω τον εργοστασιακό φορτιστή είτε θα γράψει ότι έχει υπόλοιπο 6 ώρες για να ολοκληρωθεί η φόρτιση, είτε θα φορτίζει πάλι αργά αλλά δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα .Τι παίζει;Αν βγάλω τον φορτιστή και τον ξαναβάλω φορτίζει κανονικά και μου λέει δυόμιση ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση..

Ο/H ectaco έγραψε:

Ο/H billakos7_gr έγραψε:

Φιλε καποιο μικρο bug πρεπει να ειναι γιατι η στοκ μας δουλευει καλα και γενικα η ρομ πιστευω και σε σενα ρολαρει καλα!εχεις βρει εσυ καποια λυση?
      Οχι δεν έχω βρει κάτι. Απλά περιμένω κάποια μερα που θα εχω χρόνο και θα τραβήξω ένα factory reset και τέρμα οι xtrv. Official global μόλις βγει και θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και OTA έχει η official και γενικά δεν έχουν τόσα θέματα. Αυτό με τη φόρτιση που λέει ο συμφορουμιτης από πάνω συνέβαινε σε φίλο με την 8.5.1 , που είχαμε πάρει μαζί τα redmi, (σε εμένα δε έτυχε ποτέ) έβαλε official και το έλυσε
    • Εχει βγει η global official 9.γιατι δεν δοκιμαζεις και την ευρωπαικη?

=============== Ιαν 5th 2018, 5:53pm ===============
      @ectaco φιλαρακι σημερα περασα την ρομ απο xiaomi.eu και δουλευουν ολα κομπλε!μακαρι βεβαια να λυσουν τα θεματα αυτα κ τα παιδια εδω.
    • Δεν νομιζω να εχει βγει καμια Global official 9 για τη συσκευη μας...Μαλιστα κατεβασαν και την stable v9.2 china απο το site.....
    • Διαφήμιση

Εχει βγει η global official 9.γιατι δεν δοκιμαζεις και την ευρωπαικη?

Εγω γιατι δεν βρίσκω πουθενά την global official 9 ; . Ποτε την έβγαλαν ;
    • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H billakos7_gr έγραψε:

την ειχαν αλλα την εσβησαν.η ρομ 9.2.2.0 απο xiaomi.eu εμενα μου δουλευει πολυ καλα.και η αρωμα αν εξαιρέσεις την καμερα δουλευε καλα σε μενα..

Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Ο/H billakos7_gr έγραψε:

την ειχαν αλλα την εσβησαν.η ρομ 9.2.2.0 απο xiaomi.eu εμενα μου δουλευει πολυ καλα.και η αρωμα αν εξαιρέσεις την καμερα δουλευε καλα σε μενα..

Ωραια οποτε περιμένουμε να την ξανα ανεβάσουν.
    • Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Απ' ότι ακούγεται στα fora, η MIUI 9 Global Stable πάει για 15 Ιανουαρίου. Αν όλα πάνε καλά και δεδομένου ότι αποσύρανε άρον άρον την China Stable γιατί ήταν πίτα στα bugs. Αρχίζει να μας τα μασάει η Xiaomi...
    • Διαφήμιση

=============== Ιαν 5th 2018, 5:53pm ===============
      @ectaco φιλαρακι σημερα περασα την ρομ απο xiaomi.eu και δουλευουν ολα κομπλε!μακαρι βεβαια να λυσουν τα θεματα αυτα κ τα παιδια εδω.
      Απ όσο ξέρω δεν υπάρχει official global. Και από ότι λένε και οι υπόλοιποι, αποσύρθηκε και η China stable. Βασικά βιάστηκαν, μετά από 2 developer στο miui 9, βγάλανε stable. Και υπήρχαν ήδη θέματα στις Dev. Ελπίζω να βγάλουν μια σοβαρή stable αυτή τη φορά μπας και λύσουμε και εμείς τα θέματα μας