αν υπάρχει μονο στο 4pda και telegram λογικά.Όλα τα καλούδια είναι κυρίως εκεί!σημερα παλι ειχε νεο build πρόσθεσαν kcal αλλα πολυυυ καλύτερο απο της xiaomiΟ/H Lycaon έγραψε:
@Kostas_kanal
Τελικά έφτιαξε με αλλαγή Rom ... Για το mdroid υπάρχει σελίδα ? έχω ενα 3s που θέλω να πειράξω λίγο !
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
-
Εχει κάνει κανείς άλλος την αναβάθμιση σε global 10.1.1;
-
Η αίσθηση που αφήνει είναι καλύτερη απο πριν. Ελπίζω μην εμφανιστεί battery drain.
-
Στα μηνύματα αντί να λέει το όνομα της επαφής βγάζει μόνο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δείξει για λίγο αλλά μετά τα ξαναχάνει. Δεν έχω βρει άκρη ακόμα
-
Ο/H ippotis έγραψε:
Στα μηνύματα αντί να λέει το όνομα της επαφής
-
Όχι αλλά και 1 που έβαλα πάλι τα ίδια.
Τελικά θα πρέπει η επαφή να έχει το +030 για να φανούν σωστά. Η προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα πάντως. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω μαζικά τις επαφές; -
Ο/H ippotis έγραψε:
Όχι αλλά και 1 που έβαλα πάλι τα ίδια.
Τελικά θα πρέπει η επαφή να έχει το +030 για να φανούν σωστά. Η προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα πάντως. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω μαζικά τις επαφές;
-
Παιδιά όποιος θέλει να βοηθήσει,να πάρει μέρος και να μάθει πως να περάσει custom Oreo και Pie rom για το Markw,δημιουργήθηκε κανάλι στο Telegram για πιο άμεση επικοινωνία με το όνομα Xiaomi Hellas.Σας περιμένουμε εκεί!
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά όποιος θέλει να βοηθήσει,να πάρει μέρος και να μάθει πως να περάσει custom Oreo και Pie rom για το Markw,δημιουργήθηκε κανάλι στο Telegram για πιο άμεση επικοινωνία με το όνομα Xiaomi Hellas.Σας περιμένουμε εκεί!
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα