Κυκλοφόρησε σταθερή 10 για το κινητό μας , η απορία μου είναι τι σημαίνει το MBECNFI που έχει στην περιγραφή της έκδοσης ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
CN china version.
-
Ήρθε σε κανέναν με κανονική global έκδοση το MIUI 10 ;
-
Εμένα πάντως όχι αλλά από το χρονοδιάγραμμα που είχε κάποια στιγμή αναρτήθηκε στο φόρουμ της xiaomi μας έχει πρως το τέλος Νοεμβρίου!!!!!!????Ο/H simpleuser έγραψε:
Ήρθε σε κανέναν με κανονική global έκδοση το MIUI 10 ;
Ηλίας -
Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα;
-
Με ενα γρηγορο γουγλαρισμα δε βρηκα κατι, οποιος εχει κατεβασει τη ρομ αν μπορει ας κανει ενα extract και να το ανεβασει.Δοκιμασε το 49 αν θελεις, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.Με το 50 εχω την εντυπωση πως ειχα μεγαλυτερο battery drain.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα;
-
το φλασαρα με twrp.ολα καλα ως τωρα.σε ενα σημειο που μου έπεφτε σε 2g τωρα ειχα 3g.Μπορεί και να έτυχε..Δε ξερω κατα πόσο η αλλαγη modem βοηθάει στην καλύτερη εναλλαγή-επιλογή σήματος.Ξερω μονο οτι μπορεί να πιάνει πιο δυνατό σήμα (ένταση).Ο/H X4nd3r έγραψε:
Με ενα γρηγορο γουγλαρισμα δε βρηκα κατι, οποιος εχει κατεβασει τη ρομ αν μπορει ας κανει ενα extract και να το ανεβασει.Δοκιμασε το 49 αν θελεις, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.Με το 50 εχω την εντυπωση πως ειχα μεγαλυτερο battery drain.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
-
-
-
Αν μπορεις δωσε λινκ.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
το v52Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal το 49 φλασαρες?
-
NON-HLOS_v52_MIUI_8.10.11_TWRP_markw.zip - Google DriveΟ/H X4nd3r έγραψε:
Αν μπορεις δωσε λινκ.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
το v52Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal το 49 φλασαρες?
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε ξέρω αν τυχαίνει..Παλι σήμερα στη διαδρομή που πάντα πέφτει σε 2g,είναι μόνιμα σε 3g.Δεν εχω ιδέα αν ενα αλλο modem αλλάζει και τον τρόπο εναλλαγής κεραίας η απλως πιάνει δυνατότερο σήμα και πιο οικονομικό σε σήμα,wifi κλπ..απλώς παρατηρώ η μπαταρία είναι απαιχτη.(MiracleDroid Oreo)Εσείς είδατε διαφορά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα