Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal Ξερεις αν λειτουργει το supersu?Η μονο magisk? -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..Ο/H X4nd3r έγραψε:
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..Ο/H X4nd3r έγραψε:
-
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις? -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις?
Ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι του Arnova? Επειδη βλεπω η 5.2.025 ειναι απο Ιουλιο.Ενημερωτικα υπαρχει μια του cstark η οποια ειναι με night sight.
-
Έχει,αλλα προς το παρόν δουλευει μόνο στα pixel..τις δοκιμάζω όλες και όποια κατσει καλύτερα.ασε μιλάμε για πολύ μουρλα,οχι χαζα!
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις?
Ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι του Arnova? Επειδη βλεπω η 5.2.025 ειναι απο Ιουλιο.Ενημερωτικα υπαρχει μια του cstark η οποια ειναι με night sight.
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά βλέπω δεν υπάρχει κινητικότητα.Πάντως επειδή η xiaomi μας κοροϊδεύει μεσα στη μάπα και καλά οτι δεν υποστηρίζεται το κινητο μας..Σας ενημερώνω οτι μια βδομάδα σχεδόν τωρα τρέχω MiracleDroid.Πάει σφαίρα,μπαταρία λιγο καλύτερη και πολυυ δροσερό το κινητό..Και ρυθμίσεις να φαν και οι κότες.Ειναι ισως η μοναδική rom που αναβαθμιζεται 2-3 φορές τη βδομάδα.Εως τώρα δεν υπάρχει ούτε ενα bug για δείγμα.λάτρευα το miui αλλα δε πάει άλλο..Αν βρω σταθερή miui Oreo Ported θα ενημερώσω..
-
Δεν υπάρχει κινητικότητα γιατί όσοι το έχουν δεν έχουν παράπονα, είναι από τις ελάχιστες συσκευές που δουλεύει άψογα
-
Στάνταρ...
-
πολυ δυνατό...απλως ενας ρώσος απο το 4pda μου είπε οτι υπαρχει γενικό θεμα με μπερδεμα συχνοτήτων με το bluetooth όταν είναι μαζί με το wifi.θα το καταλαβετε αν μιλατε μέσω bt ενω είστε συνδεμενοι στο wifi..Ισως γι'αυτό η Xiaomi λέει οτι είναι hardware limited για Android>6.(Σκέψη μου)Βέβαια αυτό δεν ισχύει,η Oreo που τρεχω πάει μπαλα..απλά μπορεί να βαριούνται να το διατηρήσουν εστω και στην κατάσταση που είναι..(είναι μεγάλη υπόθεση)Γιατί σχεδον σε ολες τις custom roms οι devs φτύνουν αίμα για να καταφέρουν να πετυχουν έστω και να δουλεύουν μαζί αυτά τα 2 μαζι.
Να η απάντηση του:
The thing is that the WiFi and Bluetooth work at very close radio frequencies. These frequencies create mutual interference. Therefore, sound distortion occurs. Unfortunately nothing can be done about it. Because the components used in your phone are laleks of perfection
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα