Κυκλοφόρησε σταθερή 10 για το κινητό μας , η απορία μου είναι τι σημαίνει το MBECNFI που έχει στην περιγραφή της έκδοσης ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
CN china version.
-
Ήρθε σε κανέναν με κανονική global έκδοση το MIUI 10 ;
-
Ο/H simpleuser έγραψε:
Ήρθε σε κανέναν με κανονική global έκδοση το MIUI 10 ;
Ηλίας -
Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα;
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα;
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
-
-
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal το 49 φλασαρες?
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H X4nd3r έγραψε:
@Kostas_kanal το 49 φλασαρες?
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δε ξέρω αν τυχαίνει..Παλι σήμερα στη διαδρομή που πάντα πέφτει σε 2g,είναι μόνιμα σε 3g.Δεν εχω ιδέα αν ενα αλλο modem αλλάζει και τον τρόπο εναλλαγής κεραίας η απλως πιάνει δυνατότερο σήμα και πιο οικονομικό σε σήμα,wifi κλπ..απλώς παρατηρώ η μπαταρία είναι απαιχτη.(MiracleDroid Oreo)Εσείς είδατε διαφορά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα