Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H georgeadams έγραψε:
αν έχει θέμα, θέλει λογαριασμό..Ειναι απίστευτο το γεγονός οτι κρατάει στα recents και ανοίγει εφαρμογές στο σημείο που τις είχα αφήσει, απο την προηγούμενη μέρα. νομίζω όμως οτι μπαταρία λιγο χειρότερα..σήμερα θα δοκιμάσω και miui pro Oreo
KtJrqfYLcHUhgQ -
Εγώ έβαλα τελικά την superior αλλά έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Αργούν πολύ να έρθουν. Έχει κανείς λύση σε αυτό η πρέπει να γυρίσω σε android 6?
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H varthakouris έγραψε:
Εγώ έβαλα τελικά την superior αλλά έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Αργούν πολύ να έρθουν. Έχει κανείς λύση σε αυτό η πρέπει να γυρίσω σε android 6?
Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η miui pro ακυρο τελικά! full lag. η άλλη τα σπάει για οποιον θελει miui!!
-
παιδιά βρήκα τις πταίει με τις ειδοποιήσεις! Ενώ πειραματιζομουν, απενεργοποιησα το digital wellbeing, πατώντας πανω δεξιαυ τις 3 τελειες,επιλέγοντας την 1η επιλογή,reboot και τελος! voilla ειδοποιήσεις στην ώρα τους,με κλειστές εφαρμογές. Περάστε άφοβα custom Pie roms!! Επίσης γρηγορότερο άνοιγμα εφαρμογών!!!
-
Λοιπόν , έχω περάσει σχεδόν όλες τις Pie Rom για το κινητό μας και σε όλες κατι δεν δουλεύει , στις περισσότερες οι ειδοποιήσεις και σε κάποιες άλλες κολλήματα εφαρμογών και f.c. .
Έχω βάλει την mdroid (Miracle Droid) με Oreo 8.1 και όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν άψογα , μπορώ να πω πως ειναι καλύτερη και σαν μπαταρία αλλά και σαν απόδοση απο την official miui.
Αν έχει καποιος εμπειρία με κάποια άλλη Ρομ είμαι όλος αυτιά -
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Gapps Arm64 8.1 (οποιο θες εγω βάζω micro) LINK
Doldy (flash απο twrp) καλύτερα μην βάλεις σε Oreo βαλε καλύτερα Viper ! LINK -
Ο/H Lycaon έγραψε:
Ο/H em56464 έγραψε:
Gapps Arm64 8.1 (οποιο θες εγω βάζω micro) LINK
Doldy (flash απο twrp) καλύτερα μην βάλεις σε Oreo βαλε καλύτερα Viper ! LINK
Ηλίας -
-
8.1