Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ναί ελπίζω !! Ξεκίνησαν τα θεματάκια από τώρα βέβαια δε το βλέπει ο υπολογιστής σαν adb αλλά σαν redmi4 και ειναι κόκκινο και δε μπορώ να περάσω drivers για να φλασάρω την οφισιαλ ρομ απο το mi pcsuite...Ο/H spoulk έγραψε:
ποιόν οδηγό να ακολουθήσω κατά τη γνώμη σου ; -
-
Εννοώ πως όταν το συνδέω σε revovery mode με το pc... βγάζει θαυμαστικό...και δεν μου βρίσκει drivers και δε μπορώ από το miui suite να ψάξω για official rom ουτε να βάλω την official dev Που εχω κατεβάσει...το ίδιο ακριβώς γίνεται από το κινέζικο...Ο/H derveni έγραψε:
@Melanthon Τι εννοείς κόκκινο ?
-
περνα το miflash κ δες για τους οδηγούς εδώ: Κινέζικο mi pc Suite & Xiaomi driversΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάμε να δούμε το πολυβολοΟ/H demakhs έγραψε:
περνα το miflash κ δες για τους οδηγούς εδώ: Κινέζικο mi pc Suite & Xiaomi drivers
-
Πέρνα το Mi flash άνοιξε το κινητό σύνδεσέ το και βάλε τους οδηγούς χειροκίνητα από την διαδρομή Win 64 bit C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver, εάν έχεις 64 bit ή 32bit από την ίδια διαδρομή χωρίς το (x86).
Εύρεση οδηγών σε αυτό τον υπολογιστή.
Με δεξί κλικ πάνω στο RedMi 4 με το θαυμαστικό. -
@Melanthon
Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά ήμουν μακριά από σύνδεση...
Πάντως εμένα δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα... μου ήρθε με china stable, μετά την εγκατάσταση του miphone το είδε αμέσως ο υπολογιστής οπότε αμέσως ξεκλειδώθηκε και πέρασε το twrp και η ελληνική rom...
Καλή επιτυχία...
-
@spoulk τι να σου πω φίλε μου, εμένα μου ρθε απο την ευρωπαικη αποθήκη και φόραγε multilingual rom... και μου κάνει νερά...αύριο που θα έχω χρόνο θα το φτιάξω γιατί απόψε θα την κάνω την μακακία αγαπητέΟ/H spoulk έγραψε:
@Melanthon
Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά ήμουν μακριά από σύνδεση...
Πάντως εμένα δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα... μου ήρθε με china stable, μετά την εγκατάσταση του miphone το είδε αμέσως ο υπολογιστής οπότε αμέσως ξεκλειδώθηκε και πέρασε το twrp και η ελληνική rom...
Καλή επιτυχία...
-
-
αγαπητέ @makis1024 δοκίμασα με το το τρόπο σου,δεν τα κατάφερα...δεν βρίσκει drivers ακόμη....παρατήρησα ενώ έκανα εγκατάσταση το Mi Flash πως για κάθε driver μου πέταγε κόκκινο παραθυράκι ότι δεν μπορεί να κάνει verify τον publisher του drivers..το βγάζει 3-4 φορές μάλλον για κάθε driver...έχω βάλει το pc σε test mode παραυτα... μετά την εγκατάσταση μου ψάχνει να περάσει τους drivers αλλά αποτυγχάνει μαλλον και πετάει μήνυμα .Ο/H makis1024 έγραψε:
Πέρνα το Mi flash άνοιξε το κινητό σύνδεσέ το και βάλε τους οδηγούς χειροκίνητα από την διαδρομή Win 64 bit C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver, εάν έχεις 64 bit ή 32bit από την ίδια διαδρομή χωρίς το (x86).
Εύρεση οδηγών σε αυτό τον υπολογιστή.
Με δεξί κλικ πάνω στο RedMi 4 με το θαυμαστικό.
Προσπάθησα χειροκίνητα απο το device manager και τα ίδια... -
Έχεις πατήσει την δεύτερη επιλογή που λέει "Install the driver software anyway" ?
Ή πατάς την πρώτη που λέει να μην τους εγκαταστήσει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα