Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@chrdes
Αυτή είναι global που εβαλες στο λινκ.
Εμείς κάνουμε τις china από Eu .., δεν πήγαμε ακόμα σε beta2 στο RN2 ..
@geoanto555
Για ποιο πράγμα μιλάς ?? Το'χασα... -
Δες εδώ...xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=316794#post316794Ο/H gkalen έγραψε:
Για ποιο πράγμα μιλάς ?? Το'χασα...
-
-
@geoanto555
Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su..
Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε
@chrdes
Λάθος μου , είδα το ποστ με το τι είναι τούτο πάλι και νόμιζα ότι έλεγες για τη global στο RN2 -
-
@geoanto555
Κι εγώ τη developer βάζω με το supersu και δεν υπάρχει θέμα..
Αλλά δεν κάνω αναβάθμιση από το Playstore -
εγω θα βαλω στο δικο μου την ελληνικη stable 8.1.3 μπορω να μην ενεργοποιησω καθολου το SU?στις επομενες αναβαθμισεις θα υπαρχει προβλημα;Νικητας!!
-
-
σε λιγο θα εχετε νεα και εντυπωσεις της πρωτης στιγμης!!!!!
Νικητας!! -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λένε ότι φλασάρουν την ρομ με το supersu Και έχουν θέμα..
Και είναι και 2.. όχι ένας.
Περίμενε να απαντήσει κάποιος από τους 2
Σε εμενα και στον @ectaco δεν εβλεπε της θυρες USB το προβλημα λυθηκε με την εγκατασταση παλιοτερου SU εκανα και ενημερωση απο playstore και ολα μια χαρα...ενοειται πως στην επομενη αναβαθμηση θα πεταξω το SU απο το zip εγκαταστασης της romΟ/H gkalen έγραψε:
@geoanto555
Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su..
Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε
@chrdes
Λάθος μου , είδα το ποστ με το τι είναι τούτο πάλι και νόμιζα ότι έλεγες για τη global στο RN2
-
ακολουθω τον οδηξο του redmi note 3 pro και κατι κανω λαθος μαλλον και ενω εχω βαλει στο φακελο adb το twrp(μετονομασμενο σε recovery.img)οταν δινουμε την εντολη fastboot flash recovery.img δεν την δεχεται η μηπως πρεπει να παω κατευθειαν σε πατημα volume+ kai fastboot reboot αλλα και αυτο τωρα δεν φορτωνει twrp καποια βοηθεια ολες τις προηγουμενες εντολες τις πηρε κανονικα και ανταποκρινονταν και βασει των των εικονων!!!!!!!τι κνω λαθος οεο!!!!Νικητας!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα