εγω εχω το Redmi 4 prime ,οπως εχω καταλαβει ειναι το ιδιο με το Redmi 4 pro αν δεν κανω λαθω, παρακάτω ειναι που εκανα τον ελεγχο του bootloader
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@jimsss Είναι κλειδωμένως φίλε
=============== Ιαν 27th 2017, 6:21pm ===============
@jimsss Πρόσπαθησε να ξεκλειδώσεις όμως κάνε δοκιμή τον τελευταίο καιρό ξεκλειδώθηκαν κινητά με unofficial rom εσύ ποια rom έχεις δεν έχω δει -
Το redmi4 pro η prime ειναι το ιδιο κινητο και εχει τον sd 625 στα 2 GHZ 3/32
Tο redmi4 εχει sd 430 1.4 ghz 2/16 -
οριστε
=============== Ιαν 27th 2017, 6:36pm ===============
πρεπει να ειναι unofficial απο οτι καταλαβα -
-
-
Βαλε τον λογαριασμο mi σου απο το παλιο τηλεφωνο που εχεις, και προσπαθησε να ξεκλειδωσεις με mi flash unlock
Και εγω το ιδιο εκανα με το δικο μου και ξεκλειδωσε μια χαρα...
Αν δεν ξεκλειδωσει, με αυτον τον οδηγο θα περασεις developer fastboot κινεζικη ρομ Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A Ξεκλειδωμα με mi flash unlock
Και αφου εχεις ξεκλειδωσει βαλε ελληνικη markw με αυτο τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H panagiotis.x έγραψε:
Αυτο εκανα και μου εβγαζε το προβλημα της εικονας
-
το mi acount μου είναι με τον αριθμό μου....
-
Κι εγώ τα ίδια με τον Jimsss έχω. Τι πρέπει να κάνουμε πρώτα; ξεκλείδωμα bootloader; flash china developer Rom; έχει έρθει SMS από xiaomiΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
china developer για ξεκλείδωμα πρώτα, με unofficial ξεκλειδώνει ο bootloader με πάρα πολύ μικρή πιθανότητα.
Εάν έχετε κατεβάσει την σωστή fastboot rom, σίγουρα κάτι παίζει με τους driver, εάν όχι, δοκιμάστε και άλλη έκδοση mi flash.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα