Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
καλησπερα παιδια εχω σοβαρο μαλλον προβλημα με το redmi 4 prime μου,ξαφνικα εκλεισε η συσκευη μου και δεν ανοιγει καθολου.και δεν ξερω τι να κανω.υποψην το το ειχα παραγγειλει με oficial rom ,ξεκλειδωσα το bootloader και εβαλα την ελληνικη xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRVbeta1_7.1.5.για 20 μερες δεν ειχε προβλημα εκτος το οτι δεν ανοιγε το αλμπουμ με τις φωτογραφιες.και σημερα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε. δεν ξερω τι να κανω. καποια βοηθεια ή συμβουλη?
-
Αν πατήσεις volume down & power δεν μπαίνει fastboot mode ?
Ή volume up & power να μπει στο TWRP ?
Από μπαταρία πως ήταν ? -
-
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.απλά έπρεπε να πατησω για 10 δευτερα πατημενο το power,απο οτι διαβασα το εχει κανει και σε άλλους λόγω αναβάθμησης της ρομ ισως ,ελπιζω να μην μ το ξανακανει!!!
-
Έχει βάλει κάποιος την 7.1 .19 να αναφέρει σχετικά ?Red Hot Chili Peppers
-
μολις τωρα το τηλεφωνο ενω μιλουσα χωρις κατι υποπτο εσβησε εντελως με 84% μπαταρια μετα απο καποιες προσπαθειες εκινησης χωρις αποτελεσμα προσπαθησα να μπω στο twrp με power >volume+ και τοτε εκανε εκκινηση κανονικα στο συστημα υπαρχει καποια υποψια στους κατοχους του markw τι μπορει να εγινε η ηταν κατι τυχαιο;υποψιν δεν εχω κανει χρηση του SU γιατι δεν εχω λογο να θελω root!!εχω βαλει την ελληνικη stable το αναφερω σε μηνυμα στην σελιδα 54 που εχω ανεβασει και screenshoot!!!miui by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.1 Stable 8.1.3(MBECNDI)!!!!
=============== Ιαν 23rd 2017, 1:37am ===============
Ο/H Giannis Christian έγραψε:
Όλα οκ. Μπήκε και η global stable και όλα καλά... Το μάθαμε και αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @NasDriver και σε όλα τα παιδιά για το χρόνο, την υπομονή, τη βοήθεια και κυρίως την εξαιρετική δουλειά που κάνετε εδώ...
Νικητας!! -
πρώτα θα αποσυνδέσει το mi account του από την συσκευή και μετά θα βάλει την global με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
μολις τωρα το τηλεφωνο ενω μιλουσα χωρις κατι υποπτο εσβησε εντελως με 84% μπαταρια μετα απο καποιες προσπαθειες εκινησης χωρις αποτελεσμα προσπαθησα να μπω στο twrp με power >volume+ και τοτε εκανε εκκινηση κανονικα στο συστημα υπαρχει καποια υποψια στους κατοχους του markw τι μπορει να εγινε η ηταν κατι τυχαιο;υποψιν δεν εχω κανει χρηση του SU γιατι δεν εχω λογο να θελω root!!εχω βαλει την ελληνικη stable το αναφερω σε μηνυμα στην σελιδα 54 που εχω ανεβασει και screenshoot!!!miui by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.1 Stable 8.1.3(MBECNDI)!!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ; η ηταν κατι τυχαιο;Νικητας!!
-
Ο/H scarbodyman έγραψε:
η ηταν κατι τυχαιο;
Αν στο ξανα κάνει το βλέπεις. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες