Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
με ανοικτό το κινητό, ανέβασε μία φώτο από το device manager να δούμε πως το αναγνωρίζει ο υπολογιστής.
Επίσης δες ένα το συνδέεις στις ειδοποιήσεις έχει ένα μπλε που λέει usb connection, εκεί αν κάνεις κλικ σου βγάζει και άλλες επιλογές όπως ΜΤΡ ο οποίο είναι το σωστό -
-
-
Μοιάζει να μην το βλέπει καθόλου σαν συσκευή όταν το έχεις ανοικτό και συνδεδεμένο στον υπολογιστή
Δεν έχει πουθενά android devices...ούτε mobile devices -
-
Ο/H Xozeva Kafe Meze έγραψε:
μερικοί δε διαβάζετε καθόλου το νήμα..τεσπά κάνε επανεκκίνηση στο bootloader από το twrp και θα το δει
μέχρι το επόμενο power off υπάρχει πρόβλημα στους περισσότερους που έχουν ξεκλειδώσει bootloader και πέρασαν την ελληνική dev ...λύση μόνιμη και τι φταίει δεν έχει βρεθει ακόμηRed Hot Chili Peppers -
Καλημέρα παίδες!! Το κινητό ήρθε! Είναι πανέμορφο φοβερή αίσθηση στο χέρι! Δε περίμενα τέτοια ποιότητα κατασκευής από τους Κινέζους να το ομολογήσω! Στο ψητό δεν έχει official ρομ πάνω.Για τη μπαταρία τι να πω ήρθε με 40% το έχω ανοιχτό 2 ώρες με τα πάντα πάνω και έχει φτάσει στα 23%.. Δύο άσχημα είδα με το δεύτερο να είναι υποψία για την ώρα. Η ποιότητα κλήσης δεν είναι καλή. Πήρα κάποια τηλέφωνα ακόμη και το 1314 και ακουγόταν ο ήχος τόσο από το ακουστικό αλλά και από το hands free με παράσιτα και και γενικά όχι καθαρά... Υποψιάζομαι την Ρομ. Βέβαια δεν είχα ενεργοποιήσει το VolTe τώρα θα δείξει. Το δεύτερο είναι το WiFi μου φαίνεται ότι πάει αργά...δεν νομίζω να κολλάει η συσκευή, πάει γρήγορα απλά δε τραβάει γρήγορα δεδομένα και αργεί να τα φορτώσει... Δε ξέρω... Γενικά με έχει τρελάνει εκτός από τα δύο αυτά πράγματα
-
@Melanthon
Το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η rom είναι unofficial. Ξεκλείδωσε και πέρνα official και όλα θα διορθωθούν -
Ο/H spoulk έγραψε:
@Melanthon
Το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η rom είναι unofficial. Ξεκλείδωσε και πέρνα official και όλα θα διορθωθούν
-
Ο/H Melanthon έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
@Melanthon
Το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η rom είναι unofficial. Ξεκλείδωσε και πέρνα official και όλα θα διορθωθούν
Πέρνα σιγά σιγά Official dev China, να είσαι έτοιμος.
XTRV the Greek miui definition
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα