Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Ενα παραξενο που εντοπισα σημερα, για αρκετο καιρο δεν μπορουσα να συνδεσω το κινητο στην θυρα USB του pc...δεν εβλεπε ο υπολογιστης το κινητο. ?(
      Μετα απο την εγκατασταση της Global το προβλημα λυθηκε...ηθελα ομως να βγαλω καποια προγραμματα συστηματος,φλασαρα το SU ...μεχρι εκει ξανα το ιδιο προβλημα....γυρισα ξανα με backup πισω, και ολα καλα παλι, το κινητο το βλεπει κανονικα και χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το USB debug.... ?(
    • Ο/H tsarlam έγραψε:

Ενα παραξενο που εντοπισα σημερα, για αρκετο καιρο δεν μπορουσα να συνδεσω το κινητο στην θυρα USB του pc...δεν εβλεπε ο υπολογιστης το κινητο. ?(
      Μετα απο την εγκατασταση της Global το προβλημα λυθηκε...ηθελα ομως να βγαλω καποια προγραμματα συστηματος,φλασαρα το SU ...μεχρι εκει ξανα το ιδιο προβλημα....γυρισα ξανα με backup πισω, και ολα καλα παλι, το κινητο το βλεπει κανονικα και χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το USB debug.... ?(
      Έχω ένα παρόμοιο θέμα με το mtp και το usb debug από τότε που έφυγα από την official china dev και έβαλα την ελληνική dev, το ίδιο και με την ελληνική stable. Το κινητό δε βλέπει το pc, ούτε το pc βλέπει το κινητό στο device manager, παρά μόνο με το Usb Debugging σε θέση ON.

Όταν ανοίγω το debug έχω την επιλογή αν θέλω μόνο φόρτιση, mtp ή ptp. Με off το debug, μόνο φόρτιση σαν να το έχω στην πρίζα. Αν το κάνω restart, για μερικά δευτερόλεπτα το βλέπει το pc αλλά μόλις ξεκλειδώσω την αρχική του κινητού, χάνεται πάλι.

Υπάρχει κάποια υπόνοια τι μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει το SuperSU;
    • Διαφήμιση
    • Δοκιμασε την Global δεν εχει SU θα δουλεψει σιγουρα...εκτος και αν γινεται να βγαλεις απο την δικια μας rom το SU απο το αρχειο zip και μετα να φλασαρεις ;)
      Αυτο δεν το δοκιμασα ,και καλο ειναι να μας απαντησει καποιος αν γινεται....καλη η Global ομως εχει πολλα για μενα αχρηστα προγραμματα στο συστημα της που μονο αν ειναι root βγαινουν.
    • Ο/H tsarlam έγραψε:

Αυτο δεν το δοκιμασα ,και καλο ειναι να μας απαντησει καποιος αν γινεται.
      Φυσικά και γίνεται..

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Κατέβασε την Xtrv Stable πέρνα την στην εξωτερική sd. Στον υπολογιστή άνοιξε την ρομ ξεζιπάρισέ την και πάρε το twrp μετονόμασέ το σε recovery και ακολούθησε τον οδηγό του redmi note 3 pro λόγω snapdragon με διαφορά μόνο της εντολής για fastboot flash recovery. img
      Εδώ ο οδηγός προσοχή μόνο στο twrp δεν κατεβάζεις του οδηγού αλλά του twrp που θα βρεις στην Markw ρομ.
      Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

XTRV the Greek miui definition
      συγνωμη που γινιμε κουραστικος αλλα στην θεση αυτης της εντολης δινω καποια αλλη η την παραβλεπω;
      Νικητας!!
    • Η εντολή που πρέπει να δώσεις είναι του οδηγου μονο που αντι το ονομα twrp_by_mic.img κλπ που εχει ο οδηγος εσύ θα δώσεις το ονομα του αρχειου που εβγαλες από τη ρομ που θα τελειώνει σε .img

RN2 Official Global 8.1.2.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

που θα τελειώνει σε .img
      Και αν δεν τελειώνει εσύ πάλι θα δώσεις *****.img

• Τελικα για οσους εχουν προβλημα με την συνδεση της συσκευης στον υπολογιστη το προβλημα ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom, τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα...θα δοκιμασω μια παλιοτερη εκδοση απο xda να δω τι θα γινει
    • Ο/H tsarlam έγραψε:

ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom
      εεεε? Για εξήγησε το αυτό γιατί κάτι δεν μου "ακούγεται" σωστό.

• Ο/H tsarlam έγραψε:

Τελικα για οσους εχουν προβλημα με την συνδεση της συσκευης στον υπολογιστη το προβλημα ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom, τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα...θα δοκιμασω μια παλιοτερη εκδοση απο xda να δω τι θα γινει

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H tsarlam έγραψε:

Επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (δλδ με usb debugging off το κινητό δεν έβλεπε το PC, μόνο με debug on), μόλις εγκατέστησα ξανά την XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 χωρίς το SuperSU μέσα. Και τώρα μου δουλεύει κανονικά. Μου εμφανίζει ξανά τις επιλογές "μόνο φόρτιση", "mtp" και "ptp" χωρίς να έχω το debugging on.

Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω τώρα το superSU σαν .zip μέσω twrp να δω αν θα επανέλθει το πρόβλημα και αν τελικά έφταιγε αυτό
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H tsarlam έγραψε:

Δεν μπορω να το εξηγησω απλα αυτο συμβαινει σε μενα...μολις ροοταρω παπαλα, δεν εχω επικοινωνια usb με την συσκευη ....γιαυτο λεω οσοι αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα ας δοκιμασουν να κανουν μια εγκατασταση χωρις να ειναι root και να αναφερουν ..δοκιμασα και την δικια μας χωρις root και ειναι μια χαρα και αυτη...εβγαλα τον φακελο su απο το αρχειο εγκαταστασης της rom και δουλεψε μια χαρα...