Δοκίμασε το και αν σου κάνει το ίδιο βάλε λίγο πιο παλιά έκδοση.Ο/H ectaco έγραψε:
Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω τώρα το superSU σαν .zip μέσω twrp να δω αν θα επανέλθει το πρόβλημα και αν τελικά έφταιγε αυτό
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Θα το δοκιμάσω. Και αν μου κάνει τα ίδια θα πρέπει να αποφασίσω αν θέλω το root ή αν δεν έχω πρόβλημα να ανοίγω το debugging κάθε φορά που θέλω να περάσω αρχεία στη συσκευή.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασε το και αν σου κάνει το ίδιο βάλε λίγο πιο παλιά έκδοση.
Δυστυχώς αυτή είναι η 1η stable που βγαίνει για το markw οπότε δεν υπάρχει παλαιότερη έκδοση να δοκιμάσω. Παρεμπιπτόντως το ίδιο πρόβλημα είχα και στην developer 7.1.5 -
Ναι αν δεν σου ειναι κοπος καντο να δουμε, με εχει φαει η περιεργεια να δω αν φταιει ο su η ειναι θεμα driver του υπολογιστη μας...μου κανει εντυπωση που δεν παραπονιουνται αλλοι γιαυτο το προβλημαΟ/H ectaco έγραψε:
Ο/H tsarlam έγραψε:
Επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (δλδ με usb debugging off το κινητό δεν έβλεπε το PC, μόνο με debug on), μόλις εγκατέστησα ξανά την XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 χωρίς το SuperSU μέσα. Και τώρα μου δουλεύει κανονικά. Μου εμφανίζει ξανά τις επιλογές "μόνο φόρτιση", "mtp" και "ptp" χωρίς να έχω το debugging on.Ο/H geoanto555 έγραψε:
εεεε? Για εξήγησε το αυτό γιατί κάτι δεν μου "ακούγεται" σωστό.Ο/H tsarlam έγραψε:
Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω τώρα το superSU σαν .zip μέσω twrp να δω αν θα επανέλθει το πρόβλημα και αν τελικά έφταιγε αυτό
-
Ποι
Πιο παλιά έκδοση του supersu εννοώ.Ο/H ectaco έγραψε:
Δυστυχώς αυτή είναι η 1η stable που βγαίνει για το markw
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Ναι αν δεν σου ειναι κοπος καντο να δουμε, με εχει φαει η περιεργεια να δω αν φταιει ο su η ειναι θεμα driver του υπολογιστη μας...μου κανει εντυπωση που δεν παραπονιουνται αλλοι γιαυτο το προβλημα
Λοιπόν, η διαδικασία είχε ως εξής. Κάθε φορά έκανα install μια έκδοση supersu και έλεγχο αν το πρόβλημα υπήρχε ή όχι. Αν υπήρχε, unroot τη συσκευή και ξανά εγκατάσταση μιας άλλης έκδοσης μέσω twrp.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασα τις εκδόσεις v2.79, v2.78, v2.67 και v2.65
Σε όλες τις εκδόσεις, εκτός της 2.65 το πρόβλημα επανερχόταν. Οπότε για όποιον θέλει root το markw και να βλέπει το pc τη συσκευή, συστήνω το superSU v2.65. Μόνο με αυτό δουλεύουν οι επιλογές για usb χωρίς πρόβλημα -
Καλημέρα σε όλους. Μου ήρθε σήμερα επιβεβαίωση για ξεκλείδωμα συσκευής. Το προχωράω και ξεκινάω flashαρισμα global stable. Να κάνω 2 ερωτήσεις... Είναι απαραίτητο να κάνω wipe data πριν και αν ναι, πως γίνεται? Και δεύτερον, αν αφήσω ξεκλείδωτο το bootloader παίζει κάποιο πρόβλημα?
-
Μπραβο που εκατσες και εκανες ολη αυτη τη δουλεια...δωσε λινκ για να βαλουμε και εμεις αυτη την εκδοσηΟ/H ectaco έγραψε:
Ο/H tsarlam έγραψε:
Ναι αν δεν σου ειναι κοπος καντο να δουμε, με εχει φαει η περιεργεια να δω αν φταιει ο su η ειναι θεμα driver του υπολογιστη μας...μου κανει εντυπωση που δεν παραπονιουνται αλλοι γιαυτο το προβλημα
Λοιπόν, η διαδικασία είχε ως εξής. Κάθε φορά έκανα install μια έκδοση supersu και έλεγχο αν το πρόβλημα υπήρχε ή όχι. Αν υπήρχε, unroot τη συσκευή και ξανά εγκατάσταση μιας άλλης έκδοσης μέσω twrp.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πιο παλιά έκδοση του supersu εννοώ.
Δοκίμασα τις εκδόσεις v2.79, v2.78, v2.67 και v2.65
Σε όλες τις εκδόσεις, εκτός της 2.65 το πρόβλημα επανερχόταν. Οπότε για όποιον θέλει root το markw και να βλέπει το pc τη συσκευή, συστήνω το superSU v2.65. Μόνο με αυτό δουλεύουν οι επιλογές για usb χωρίς πρόβλημα
-
v2.65Ο/H tsarlam έγραψε:
Μπραβο που εκατσες και εκανες ολη αυτη τη δουλεια...δωσε λινκ για να βαλουμε και εμεις αυτη την εκδοση
-
Μια χαρα και εμενα τωρα μπραβο...!!!!
-
Για να περάσεις fastboot rom όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Ο/H Giannis Christian έγραψε:
Είναι απαραίτητο να κάνω wipe data πριν και αν ναι, πως γίνεται? Και δεύτερον, αν αφήσω ξεκλείδωτο το bootloader παίζει κάποιο πρόβλημα?
Να το αφήσεις ξεκλείδωτο θα είναι καλύτερα... -
Ενημερωνω πως ειναι ασφαλες και η αναβαθμηση του απο play store...Ο/H ectaco έγραψε:
v2.65Ο/H tsarlam έγραψε:
Μπραβο που εκατσες και εκανες ολη αυτη τη δουλεια...δωσε λινκ για να βαλουμε και εμεις αυτη την εκδοση
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα