Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το έχει αλλά μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με τη rom? Γράφει οτι είναι official global με ελληνικά. Ξέρεις αν έχεις αγοράσει από εκεί αν είναι φουλ ελληνικά ή μισά μισά με κινέζικα όπως παλιά; Επίσης γράφει πως χάνεις την εγγύηση 1 έτους αν παρέμβεις στο λογισμικό. Δεν θα μπορώ να περάσω την rom απο το forum;Ο/H NasDriver έγραψε:
Δες και στο mygad
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Έχει μόνο official rom, για το θέμα της ελληνικής ρομ μίλα πρώτα μαζί τους, όπως και για την άμεση διαθεσιμότητα.
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@m_ps_
Δες και στο shop.gizchina δεν εχω ψωνίσει ποτέ από εκεί αλλά έχουν γίνει αναφορές στο φόρουμ.Το έχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη
-
Χαιρετισμούς σε όλους!!!
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση δεν ξέρω βέβαια αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί αλλά εγώ θα την κάνω. Το τηλέφωνο που έχει φέρει η info guest στην Ελλάδα θα έχει την 800 μπάντα;; -
Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι όχι διότι το κινητό αυτό δεν βγαίνει με μπάντα B20.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H m_ps_ έγραψε:
Λοιπόν φίλοι μου έφαγα άκυρο...το redmi 4 pro απ ότι κατάλαβα η quest το φέρνει μόνο σε χρυσό και άσπρο τουλάχιστον για τώρα (κωτσοβολος και public έχουν μόνο αυτά τα χρώματα χωρίς να ξέρουν τίποτα παραπάνω) και εγώ θέλω αποκλειστικά το μαύρο. Το redmi note 4 είναι το nikel όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και υπάρχει και στα 3 χρώματα άλλα δεν θέλω 5,5αρι κινητό και προτιμώ SD από ΜΤΚ.
Όσο για την τιμή εγώ μέχρι τώρα έχω αγοράσει και έχω μείνει ευχαριστημένος από 4 μαγαζιά (gearbest, geekbuying, bangood, coolicool) που οι τιμές τους για το redmi 4 pro είναι από 155 έως 171 και φοβάμαι να πάρω από κάπου που δεν ξέρω (σίγουρα όχι από aliexpress), οπότε η διαφορά δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλη. Άλλος ένας λόγος που ήθελα να το πάρω από Ελλάδα είναι η αμεσότητα καθώς 15 Μαρτίου παρουσιάζομαι και θέλω να το έχω σίγουρα στα χέρια μου. Έψαξα και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall αλλά ούτε εκεί έχουν το μαύρο,
Με άλλα λόγια αν κάποιος μπορεί να προτείνει κατάστημα που εμπιστεύεται οτι η παράδοση δεν θα πάρει κανένα μήνα, είναι αξιόπιστο και έχει διαθέσιμο το μαύρο με σώζει!!
P.S. είδα πως το μαύρο στο igogo που είναι το φθηνότερο στο kimovil έχει εξαντληθεί και το αμέσως επόμενο (εξαιρώντας μαγαζιά aliexpress) είναι το geekbuying όπου το μαύρο έχει 179,99€. Οπότε αν υπήρχε το μαύρο στα 219€ στην Ελλάδα θα ήταν μια χαρά.
-
Χθες φίλοι μας που ήρθαν σπίτι, είχαν ο καθένας από ένα Redmi 4 Pro. Πολύ όμορφη συσκευή έχω να πω, placebo effect το βάρος που για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι βαρύτερο του Redmi Note 3 SE μου.
Να πω την αλήθεια μου, ξύπνησε ο υπερκαταναλωτισμός μέσα μου για μια στιγμή. -
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Κινητάρα ρε συ τι λες τώρα. Όντως πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μπορώ να σου πω σε σχέση με το redmi 3 αυτό μου άρεσε πολύ περισσότερο στην αίσθηση τουλάχιστον αλλά οπωσδήποτε και σε απόδοση.
Για την απόδοση, δυστυχώς δε θα μάθω - μάλλον - ποτέ :p -
Τσίμπα το. Στα 120 ευρώ το έχει στο ali.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Τσίμπα το. Στα 120 ευρώ το έχει στο ali.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα