Χάρισε τη δική σου σε συγγενή και τσίμπα το νεότερο μοντέλο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Πρώτη φορά χρησιμοποίω Xiaomi, πήρα το Redmi 4 Pro, και εκτός του ότι είναι κινητάρα και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα, μου έχει κάνει εντύπωση το MIUI 8! Φοβερή κατασκεύη λογισμικού και εξυπηρετικό! Με εντυπωσίασε!
-
Αν έχει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα αυτό το κινητό είναι οπωσδήποτε η μπαταρία του. Εγώ επειδή είμαι πιο πολύ του pc μου κρατάει από 3-6 ημέρες η μπαταρία. Φαντάσου.
-
Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση: έχω την XTRVbeta1_6.12.15, για να περάσω την XTRVbeta1_7.2.16 τι wipes πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ. -
-
Καλησπερα τωρα πως ξεκινάω?
*Πρεπει να κανω τα windows μου οπωσδηποτε δοκιμαστικά? -
Ανέβασε Screenshot about miui version να δούμε εάν έχεις Official rom.
Στο ερώτημά σου, απενεργοποιείς τον ψηφιακό έλεγχο υπογραφής των Windows, δεν τα κάνεις δοκιμαστικά, που όταν τελειώσεις τον ενεργοποιείς πάλι. Μπορεί όμως και να μην χρειαστεί εάν έχεις Official rom.
Ότι λένε οι οδηγοί θα εκτελείς διότι διαφορετικά θα υπάρχει πιθανότητα να έχεις πρόβλημα. -
Ναι πρέπει να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής. Δες τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στο μήνυμα 517 του παρόντος νήματος για να μπουν σωστά οι drivers! Μετά προχωράς με το ξεκλείδωμα σύμφωνα με τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ούτε εγώ! Ας υποβάλλει ένα screenshot όπως είπες να δούμε τι ρομ φοράει!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα