Καλησπέρα παιδιά . Έχω το redmi 4 prime σήμερα έκανε αναβάθμιση ota (φοράει την global stable) και η version είναι 8.2.1.0 . Από τότε δεν δουλεύουν τα δεδομένα μου. Καμμιά βοήθεια; Είπαμε να συμβαίνει με τις Unofficial αλλά και με την stable;
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ευχαριστώ Νας. παίδες . Χρησιμοποίησα το post του Magician το οποίο είναι το παρακάτω: παίδες δεν χρειάζεται εγκατάσταση ROM και άλλα τέτοια τουλάχιστον σε εμένα που είχα θέμα μόνο με το internet!Έχψω cosmote δήλωσα βλάβη και μόλις μίλησα με τεχνικό και το φτιάξαμε!
Ρυθμίσεις
Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Δοκιμάστε και πείτε μου αν λειτουργεί ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!Εμένα πάντως λειτούργησε
Εβαλα τις ρυθμίσεις του APN χειροκίνητα και λειτουργεί μια χαρά -
Ευχαριστούμε Panos..
Ακολουθήσα τα βήματα και δούλεψε [procontra][/procontra] -
pano123 σε ευχαριστω για την λυση ακολουθησα τα βηματα και ολα οκ
-
Τον Naς kai ton Magician να ευχαριστήσεις εγώ απλά διάβασα τα posts. Χαίρομαι που σας βοήθησα πάντως
-
Καλησπερα παιδια θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με το ξεκλειδωμα του bootloader? Εχω την 8.2.1.0 global και εχω παρει αδεια ξεκλειδωματος. Απο οτι εχω καταλαβει, πρεπει να περασω την china dev με miflash. Ακολουθησα καποιος οδηγους οπως αυτον και καποιους παρομοιους αλλα στο device manager δεν εχω καν κατηγορια ports και παντα κολλαω σε αυτο το βημα. Δοκιμασα επισης να πατησω το download απο το recovery αλλα απλως κανει το κινητο reboot.
-
δεν μπορεις γιατι η xiaomi εχει κλειδωσει το edl mode, για αυτο οταν πατας το download κανει επανεκκινηση προσπαθησε απο το updeter να περασεις global dev και αυτη ξεκλειδωνει
-
-
πραγματι δεν εχει gobal dev.θα προσπαθησεις με το pcsuite να περασεις china rom θα κατεβασεις το κινεζικο pcsuite κοιτα τον οδηγο θα διαβασεις την 3η περιπτωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader
δοκιμασε και με αυτη που εχεις να ξεκλειδωσεις -
Με αυτη που εχω μενει στο 50%.
Τον δοκιμασα τον οδηγο. Απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω reboot σε recovery mode για να το αναγνωρισει. Οταν παταω reboot σε recovery κανει απλως reboot και ετσι δεν βλεπει το κινητο. -
@jVoodoo δες και εδώ για ένα tip για ξεκλείδωμα που λειτούργησε όταν ξεκλειδώσαμε πρόσφατα ένα markw με έναν συμφορουμιτη - - - > How I unlocked my redmi 4 prime with global 8.1.2.0, or if u have 50% and error - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum
Είχε developer βέβαια αλλά δοκίμασε και με αυτήν που έχεις μπας και. Αν δεν τότε προσπαθείς να περάσεις dev με τον τρόπο που σου είπε προηγουμένως ο @makisfz.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα