Ρε παιδιά είμαι ο μόνος με official global που δεν πήρε ακόμα την αναβάθμιση ή υπάρχουν και άλλοι; Ανησυχώ μήπως έχει πρόβλημα ο updater. Τσεκάρετε κ το screenshot.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Και προς στιγμήν ανησύχησα. Νόμιζα ότι έχει πρόβλημα ο updater.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο από τον Γερμανό για να κάνω χρήση της επιδότησης μου. germanos.gr /product/xiaomi-redmi-4-pro-dual/20353254/
Είμαι ήδη κάτοχος του Redmi Pro και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Xiaomi.Η συγκεκριμένη συσκευή όσοι την έχετε είναι αξιόπιστη;
Ευχαριστώ
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Ο/H indianos78 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο από τον Γερμανό για να κάνω χρήση της επιδότησης μου. germanos.gr /product/xiaomi-redmi-4-pro-dual/20353254/
Είμαι ήδη κάτοχος του Redmi Pro και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Xiaomi.Η συγκεκριμένη συσκευή όσοι την έχετε είναι αξιόπιστη;
Ευχαριστώ
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
-
Περιέργως ... το Redmi 4 prime που έχει την EBBG οθόνη πήρε official update σε global stablebl 8.2.1, ενώ αυτό με την Tianma οθόνη δε βρίσκει τίποτα στον έλεγχο ενημέρωσης...
-
Λές να είμαι και εγώ θύμα της οθόνης; Για πες πως βλέπουμε ποια οθόνη έχει από τις δύο; Τελικά το έλεξγα και έχω και εγώ EBBG οθόνη και δεν έχω πάρει ακόμα την αναβάθμιση οπότε μάλλον τυχαίο θα είναι.
-
Γνωρίζουμε αν η οθόνη έχει dragontail glass?
-
Ο/H Tolis έγραψε:
Γνωρίζουμε αν η οθόνη έχει dragontail glass?
-
Καλησπερα στην ομαδα.Ειμαι κατοχος ενος redmi 4 pro εδω και 3 μηνες,αγορασμενο απο το chinavasion.
Απο οτι εχω καταλαβει εχει ψευτοrom γιατι ολο διαφημισεις μου πεταει μπροστα.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να αλλαξω rom βημα-βημα γιατι 1ον Δεν το εχω ξανακανει και 2ον δεν τα παω και πολυκαλα με τα αγγλικα.Ευχαριστω εκ'τον προταιρων.Παραθετω και ενα screenshot:
-
1) να κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
2)περασμα driver στο pc θα περασεις για qualcomm Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
3)Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
κανε πρωτα αυτα και μετα τα υπολοιπα -
global stable με cn στους κωδικούς δεν υπάρχει, προφανώς και έχει μαϊμουδορόμ το κινητό.
Ότι σου λέει ο @makisfz .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα