Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
να περάσω το twrp που έχει η νέα ρομ μέσα για να αποφύγω τα κόκκινα που έχουν αναφέρει και άλλοι στην κοινότητα και μετά φλας ή να το αφήσω ως έχει και βλέποντας και κάνοντας;Νικητας!!
-
Ο/H scarbodyman έγραψε:
να περάσω το twrp που έχει η νέα ρομ μέσα για να αποφύγω τα κόκκινα που έχουν αναφέρει και άλλοι στην κοινότητα και μετά φλας ή να το αφήσω ως έχει και βλέποντας και κάνοντας;
-
-
Καλησπέρα ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει με την προσβασιμότητα ? γιατί έχω βάλει το greenify και το true phone σαν έξτρα εφαρμογές και κάθε λίγο ενώ τις ενεργοποιώ μου ζητάει ξανά ενεργοποίηση.
-
Καλησπέρα,
Συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει η κοινότητα.
Παρέλαβα πριν λίγες ημέρες το δικό μου redmi 4 prime. Είχε μια unoffocial κινέζικη 8.0.5.0.0 (κάπως έτσι δεν έχει σημασία, μάλλον).
Το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader ακόμα. Ακολουθώντας τον οδηγό και συγκεκριμένα την μέθοδο 3 γνωστή και ως "πολυβόλο" πέρασα την έκδοση 8.2.1.0 (MBECNDL) την stable κινέζικη δηλαδή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Θα ήθελα να βάλω την αντίστοιχη έκδοση global. Μπορείτε να μου πείτε ποιον οδηγό να ακοακολουθήσω ; Αξίζει να το προσπαθήσω ή να βάλω κατευθείαν την rom από την εδώ κοινότητα? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας -
Έχεις κλειδωμένο EDL; Αν ναι μάλλον θα χρειαστείς deep flash cable. Με τον updater δοκίμασες μήπως και στην δεχτεί;
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Έχεις κλειδωμένο EDL; Αν ναι μάλλον θα χρειαστείς deep flash cable. Με τον updater δοκίμασες μήπως και στην δεχτεί;
-
Η Xiaomi στην τελευταία official κλείδωσε το EDL οπότε τσέκαρε αν λειτουργεί το download για να φλασάρεις fastboot rom. Μπορεί βέβαια να δουλέψει και με την ρομ για updater. Δες σε en.miui.com για αυτόν τον τρόπο λεπτομέρειες.
-
Μπορεις με τον ίδιο οδηγό και την 3η μέθοδο να βάλεις την Ρομ που θες
-
NasDriver εγώ κατέληξα στο deep flash cable καθώς δεν με άφηνε να βάλω την developer ούτε με Κινέζικο mi pc suite. Μου έβγαζε μόνο το ίδιο update της official global. Πάντως το κινητό λειτουργεί μια χαρά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα