Ξερω και για το bootanimation. Θες να σου πω. Τα έχω αλλάξει και τα δύο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
αν εχεις οδηγο, ναι. αυτο ηταν ευκολοΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, rooted συσκευή και unofficial rom. Κατέβασε την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.boot.animations και αφου έχεις όλα τα υπόλοιπα θα είσαι οκ.
=============== Απρ 28th 2017, 11:19pm ===============
Το διάβασα στο en.miui.com και πιάνει όπως φαίνεται. Βέβαια μπορείς πάντα να βρεις που είναι το bootanimation μέσω root explorer και να το αλλάξεις. -
ευχαριστω, θα το δοκιμασωΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H OiD έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2 mi account όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Είχα δημιουργήσει 2 λογ/μους (έναν με το email και έναν με τον αριθμό τηλεφώνου). Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω με τον λάθος ο οποίος είχε δικαιώματα ξεκλειδώματος ενώ ο άλλος όχι. Με τη βοήθεια του @NasDriver το βρήκα και το διόρθωσα (άσχετα αν τελικά δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τον bootloader).
Δυστυχως μαλλον τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα στην περιπτωση μου...Καταρχην ο λογαριασμος mail του mi account αντιστοιχει στο νουμερο τηλ. και στον αριθμο λογαριασμου.Δλδ ειτε κανω login στο mi account με το mail ειτε με τον τηλ. αριθμο εχω τον ιδιο αριθμο λογαριασμου mi account.Οποτε mail και αριθμος τηλ. αντιστοιχουν στο ιδιο mi account.Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Λεγοντας μου ολοι σας για δυο mi accounts ανακαλυψα οτι εχω ακομα ενα mi account, που ομως ειναι απο αλλο mail και το οποιο δεν εχει κατοχυρωμενο αριθμο τηλ. τον ειχα φτιαξει μαλλον με την προηουμενη συσκευη(mi2s) αλλα δεν ειχα ολοκληρωσει τη διαδικασια.(Σωστα?)
Αυτο το mail, απο το δευτερο mi account εγω το χρησιμοποιω για το google account, στην τωρινη συσκευη Redmi 4 prime, οπου χρησιμοποιω το πρωτο Mi account.Αν και το ξαναρωτησα, υπαρχει περιπτωση αυτο να δημιουργει προβλημα?Γιατι εμενα μου φαινεται οτι ειναι ασχετο το google account με το mi account.
Εκτος αυτων παιδια, το μνμ που βγαζει το mi unlock, "Your device isn't supported" δε μοιαζει περισσοτερο για θεμα drivers η hardware? -
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Εκτος αυτων παιδια, το μνμ που βγαζει το mi unlock, "Your device isn't supported" δε μοιαζει περισσοτερο
Αν και έχεις δύο account τελικά, στην ουσία το άλλο είναι ανενεργό, οπότε προς το παρών το ξεχνάμε και κοιτάμε μόνο το πρώτο που έχεις και στο τηλέφωνο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Εκτος αυτων παιδια, το μνμ που βγαζει το mi unlock, "Your device isn't supported" δε μοιαζει περισσοτερο
Αν και έχεις δύο account τελικά, στην ουσία το άλλο είναι ανενεργό, οπότε προς το παρών το ξεχνάμε και κοιτάμε μόνο το πρώτο που έχεις και στο τηλέφωνο
-
Μπορεί να εγκριθεί αλλά να μην έρθει μήνυμα έγκρισης, το βλέπεις όταν τρέχεις το unlock tool, το μήνυμα "you device is not supported" δείχνει ότι δεν υπάρχει έγκριση, διαφορετικά θα άνοιγε για να κάνεις unlock του κινητού.
-
Με το Redmi 4 pro η αυτονομία του ειναι εκπληκτική, τις 4 μέρες τις έχει χαλαρά. ρόλο εκτος απο την μεγάλη μπαταρία σιγουρα παίζει και ο 14nm snapdragon 625 και η 5αρα οθονη.
Επειδή πρεπει να παρω για μελος της οικογένειας ενα xiaomi με οπωσδηποτε την B20 μπάντα, ειμαι μεταξύ note 4 global και redmi 4X. το μεν ειναι με snap 625 στα 14nm και το δε 4Χ φοράει 435 τα 28nm. Βεβαια το ενα εχει 5.5'' και το αλλο 5΄΄
Έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ο 435 απ τον 625;;; η ταχυτητα δεν ειναι προτεραιότητα. σαν form factor θα προτιμούσα το 5αρι.
ΥΓ. Δεν ηξερα που να το ποστάρω το ερώτημα μου... εδώ , στο νήμα του note 4 ή του 4X;;; αν κρινετε οτι ειναι Offtopic ας μεταφερθεί στο σωστό σημείο. -
Παιδια ποιο twrp χρησιμοποιειτε?Βλεπω υπαρχουν διαφορες, του cofface του bigudav, και ποια εκδοση ειναι η πιο σταθερη 3.0.3.0 η 3.1.0.0?
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το 3.1.χ του @geoanto555
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες