Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
φλασαρα 3 διαφορετικα su να περναει την διαδικασια φλασαρισματος κανονικα και τιποτα.
-
Απο recovery μεσα απο το script της Αρομα ρομ....και αφου δεν ειδα εικονιδιο, φλασαρα εκ νεου απο recovery διαφορα zip su με το ιδιο αποτελεσμα.Περναω τωρα την 7.5.25 που μου ηρθε με μαιλ,θα το αφησω χωρις root απο την επιλογη αρωμα,και θα δοκιμασω να φλασαρω το zip αρχειο SU απο recovery,να δω τι θα γινει
τελικα εκανα καθαρη εγκατασταση και ολα μια χαρα... -
Καλημερα παιδιά...
Για να κάνω factory reset πρέπει να έχω το zip της ρομ στο φάκελο download για να το φλασαρω μέσα από twrp; -
-
Κατάλαβα ...
Ευχαριστώ πολύ ...
=============== Μαι 29th 2017, 2:21pm ===============
Ο/H tsarlam έγραψε:
Απο recovery μεσα απο το script της Αρομα ρομ....και αφου δεν ειδα εικονιδιο, φλασαρα εκ νεου απο recovery διαφορα zip su με το ιδιο αποτελεσμα.Περναω τωρα την 7.5.25 που μου ηρθε με μαιλ,θα το αφησω χωρις root απο την επιλογη αρωμα,και θα δοκιμασω να φλασαρω το zip αρχειο SU απο recovery,να δω τι θα γινει
τελικα εκανα καθαρη εγκατασταση και ολα μια χαρα...
Για να περάσουμε την aroma το λοιπόν καλύτερα να το κάνουμε με Clean Install ... -
Κανε ενα factory reset να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....βαλε ξανα τις εφαρμογες σου και ολα μια χαρα...
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Κανε ενα factory reset να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....βαλε ξανα τις εφαρμογες σου και ολα μια χαρα...
Από μπαταρία έχουμε κάποια ένδειξη ;
Καλύτερα ή όχι ; -
-
Ο/H george_1 έγραψε:
Ο/H tsarlam έγραψε:
Καλύτερα ή όχι ;
-
Ο/H Louie έγραψε:
@dtsilog όταν λες καθαρή εγκατάσταση?
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Ο/H george_1 έγραψε:
Ο/H tsarlam έγραψε:
Καλύτερα ή όχι ;
Ολα ο.κ. βουρ για aroma install το λοιπόν...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα