Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Μίλησες με τον πάροχό σου μήπως είναι κάποιο πρόβλημα δικό τους ?
-
Ο πάροχος, θα πει ότι έχει πρόβλημα ο .... σύνδρομος τους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Wind έχεις στην περιοχή της Αττικής; Είχα πρόβλημα κι εγώ σήμερα με την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
-
-
συγνωμη για το διπλο ποστ παιδια..αλλα θελω να είμαι σιγουρος γιατι ειναι σοβαρο το θεμα..κατεβάζω την stable ελληνικη 8.5.1 και τη φλασαρω σημερα κιολας!θα τρεχει σωστα και με xposed ετσι;επισης για να την ρουταρω απλως φλασαρω το supersu οπως εκανα και πριν με την ευρωπαικη;
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια, η συσκευη μας θα αναβαθμιστει σε MIUI 9 ή σε android 7 τον Αυγουστο;Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
παιδια, η συσκευη μας θα αναβαθμιστει σε MIUI 9 ή σε android 7 τον Αυγουστο;
Όσο για Android 7 κράτα μικρό καλάθι. -
παιδια ολα καλα,πλέον είμαι με την τελευταια ελληνική stable!εχω το ιδιο πολυ κουλο θεμα,το οποιο ειχα και με την beta ευρωπαικη πριν!οταν φορτιζει το κινητο,ανα ενα περιπου λεπτο ανάβει μονη της η οθονη για 10 δευτερολεπτα και μετα σβηνει ξανα!βγαζει και εικονιδιο φορτισης.αυτο γινεται συνεχεια οσο φορτίζει!τι κάνω;
Μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο ? Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ή ακόμα και με άλλο φορτιστή ?
-
με τον δικο του το κανρι συνεχεια.και με το powerbank επισης το ιδιο..μολις δοκιμασα νε εναν μικρο 0.55Α το εκανε μονο μια φορα.δε ξερω αν παιζει ρολο που ηδη ηταν στο 90% η μπαταρία..πηπως αφορα τον kernel?μηπως..λεω μηπως..οταν φλασαρουμε τη rom μενει ο προηγουμενος kernel?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα