Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Έφαγε όμως δέκα ώρες από την ζωή του μέσα στο άγχος που εάν πήγαινε κάτι στραβά θα του το χτυπούσε ο ιδιοκτήτης, ενώ τα τόσα που έχει φτιάξει με ένα ευχαριστώ καθαρίζουν οι ιδιοκτήτες.
-
-
@geoanto555 Αυτό είναι το καλό Γιώργο πέρα από την πλάκα το έχω πει πολλές φορές αλλά πέρασε απαρατήρητο αυτό ότι δέσαμε σαν ομάδα εδώ, και ότι δεν μπορεί ο ένας το τραβάει ο άλλος μέχρι τέρμα. Να μην ξεχνάμε τον @Johnkas που είναι ο αφανής ήρωας, αλλά στην επιμονή του Θάνου του βγάζω το καπέλο αυτό λέγαμε το πρωί στον Cafe εγώ του έλεγα να το παρατησουμε χτες το είχα από της 10 το πρωί το βράδυ ήρθε και ο @thanos485 το λύσαμε για το test point και κάνα 2 ωρο και εκεί, και μετά συνέχισε μόνος του ως της 4 το πρωί. Και το συνέχισε σήμερα χαρά στην υπομονή του τι να πω respect στον @thanos485 του αξίζει
=============== Νοε 26th 2017, 5:47pm ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έφαγε όμως δέκα ώρες από την ζωή του μέσα στο άγχος που εάν πήγαινε κάτι στραβά θα του το χτυπούσε ο ιδιοκτήτης, ενώ τα τόσα που έχει φτιάξει με ένα ευχαριστώ καθαρίζουν οι ιδιοκτήτες.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτή είναι η μαγεία... στο να φτιάχνεις..
Το να χαλάς...
-
Θετική ΑπάντησηΑγαπητά μέλη και διαχειριστές....Είμαι ο κάτοχος του περί ο λόγος redmi 4....
Καταρχάς να σας συγχαρώ για την πολυεπίπεδη ύπαρξη του forum σε θέματα ενημέρωσης αναβάθμισης βοήθειας κλπ... Τα λόγια προφορικά και γραπτά είναι τουλάχιστον περιττά... Και θεωρώ πως η ύπαρξη του forum συνετέλεσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην αύξηση των κατόχων xiaomi....
Εν συνεχεία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βάλατε ένα λιθαράκι να συνέλθει η συσκευή από το κώμα... Μπορεί να μη σας γνωρίζω προσωπικά -πλην του Χρηστου - άλλα δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου έστω και από ένα άψυχο post.... Δεν είναι σύνηθες, σε κάθε περίπτωση, ο οποιοσδήποτε να διαθέτει ώρες από το πολύτιμο χρόνο του προσφέροντας τη βοήθεια του...
Τελος θα ήθελα να πω -επειδη είμαι παλιός κάτοχος xiaomi, από τότε που τις rom τις αλλάζαμε μόνοι μας απλά με κάνα δυο οδηγίες - ότι σαφώς αυτό μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους (την έχω πατήσει πριν κάνα δυο χρόνια και πάλι με βοηθήσατε) και σε κάθε περίπτωση η ευθύνη βαραινει τον ιδιοκτήτη και όχι το φίλο ή γνωστό που θα κάνει την αλλαγή της rom.... Όντως παίζεις κερδίζεις ή χάνεις.....
Συγνώμη για το μακροσκελές αλλά το θεωρούσα απαραίτητο....
Να είστε όλοι καλά....
Υ.Γ. xiaomi μόνο....
=============== Νοε 26th 2017, 6:34pm ===============
Ιδιαίτερα εσένα Χρήστο και φυσικά το φίλο σου το Θάνο..... παράλειψη μου...Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σε ευχαριστούμε Πασχάλη για τα καλά σου λόγια -
@Paschal Zili Κάνουμε το setarisma τώρα περνάμε και Google Play και πληκτρολόγιο με Ελληνικά κάναμε και το ξεκλείδωμα και σε 72 ώρες θα ρίξουμε την Global με Ελληνικά τώρα έχει Αγγλοκινεζικη και την κάνουμε ενημέρωση και σου το φέρνω Πασχάλη, κάποια μέρα να σου γνωρίσω και τα τον Θάνο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας Θεσσαλίας.
-
Θα κανονίσουμε Χρήστο βέβαια...
-
@derveni Χρήστο περιμένω να μου φέρουν ένα mi4c με unofficial, τώρα που πήρατε την παρθενιά από το test point να το φέρω να το κάνετε ένα test point
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
@derveni Χρήστο περιμένω να μου φέρουν ένα mi4c με unofficial, τώρα που πήρατε την παρθενιά από το test point να το φέρω να το κάνετε ένα test point
Redmi Note 3 pro
=============== Νοε 26th 2017, 8:55pm ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Κώστας Λειβαδάς - Η επιμονή σου -
-
εχεις κάνει clean install;
-
Δεν έκανα clean install. Την έβαλα πάνω από την 7.9.7.
Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει με την επόμενη της 7.9.7 (δε θυμάμαι πλεόν ποιά). Τότε είχα δοκιμάσει και clean install χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα δεν είχα καμία όρεξη να ξανακάνω clean install και να περάσω τα πάντα από την αρχή.
Στο παρόν τώρα, έβαλα (χωρίς clean install) πάνω από την AROMA 7.11.23 την 7.11.23 από το xiaomi.eu και παίζουν όλα απροβλημάτιστα. Οπότε, μέχρι νεωτέρας θα μείνω με αυτήν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα