@beerman63 Καρντάση Θα πας Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα - Συνθέτες ρυθμίσεις - απενεργοποίησε την λειτουργία έξυπνης κάλυψης ή λειτουργία τσέπης.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Δοκίμασε να κάνεις calibration στον proximity sensor
-
@derveni και @NasDriver σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Τα έκανα και τα δύο και τώρα η νεκροψία θα δείξειMi 9 lite Pyxis
-
Αναστήθηκε ο Λάζαρος η να ζήσουμε να το θυμόμαστε
-
Ο/H derveni έγραψε:
Αναστήθηκε ο Λάζαρος η να ζήσουμε να το θυμόμαστε
Mi 9 lite Pyxis -
-
-
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η τελευταία stable από την κοινότητα; Στο official φόρουμ έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
πωωω καλα που δε το εκανα!ήμουν και στη δουλει α..Αντρ μετά να έβρισκα πως ξεμπρικάρεται απο υπολογιστή!Εγω το πηρα έτοιμο με twrp και οτι κάνω το κάνω απο εκεί!ξαναεβαλα την 8.5.1.0 με καθαρη εγκατασταση μετα απο κανα 8μηνο και παρατηρω δουλευει 3-4 βαθμους° πιο κατω λαι η μπαταρια ξαναηρθε στα αρχικά στάδια..
Νικητας!! -
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
ξανα την ιδια την xtrv.Σήμερα εβγαλα 1h και 10 min απο 100% πηγε 94% με wifi σερι.πολυ σταθερή..
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
8 μηνες τώρα την 8.5.1.0.να σας πω την αλήθεια βαρέθηκα να περιμενω miui 9 με android 7..μια χαρα είναι να μείνω και με αυτήν τουλάχιστον ολα δουλεύουν ρολόι,η μπαταρία απλά δεν υπάρχει και το εμπιστεύεσαι με 1000 για πολύ καιρό ακόμα...κάνει κάτι κουφά f.close βέβαια Αλλά 1-2 τη βδομάδα.και αυτό ίσως οφείλεται και στα καμιά 30ρια xposed modules που τρέχω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα