Καλα Χριστουγεννα σε ολους υγεια, ευτυχια..!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμοΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Χρονια πολλά xiaomiμανής μου!!!
-
Χρόνια πολλά σε ολους!
Βγήκε η επίσημη σταθερή κινέζικη V9.2.2.0.MBECNEK... (κάτι έχουν μπρερδέψει στην παρένθεση):
Redmi 4 Prime China
εν αναμονή και για την ελληνική.
Αν είναι ίδια με αυτή που διέρευσε πριν λίγες μέρες, οι διαφορές είναι αισθητές τόσο στην απόδοση όσο και στο σήμα του κινητού. -
Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά. Σήμερα πήγα από xtrv stable 8.5.1 σε dev aroma 7.12.21. Για να δω πως είναι το miui 9 και γιατί τώρα τελευταία τραβούσε αρκετά κολλήματα η συσκευή. Από τη στιγμή που πέρασα την dev, έχω πρόβλημα με την κάμερα. Όταν την ανοίγω κρασάρει και μου βγάζει σφάλμα. Δοκίμασα κάνοντας stop την εφαρμογή και διαγραφή του cache. Επίσης έκανα διαγραφή από recovery, cache και dalvik και επανεκκινηση και δεν άλλαξε τίποτα.
Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Γνωρίζετε τί μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να λυθεί; -
Factory reset μέσα από το twrp, έκανες πριν την...μετάβαση?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κανονικά όλα. Όπως τα αναφέρουν και οι διάφοροι οδηγοί. Στις διάφορες εφαρμογές πάντως όπως facebook, instagram, όταν διαλέγω να τραβήξω φωτο αντί να ανεβάσω από συλλογή, ανοίγει κανονικά η κάμερα. Το πρόβλημα το έχει μόνο η camera app της xiaomi. Έκανα πάλι clear cache της εφαρμογής και clear cache και dalvik και περιμένω το restart. Αν επιμείνει θα περάσω πάλι τη rom
-
Οι εφαρμογές που λες την κάμερα της xiaomi χρησιμοποιούν. Μήπως κατά την εγκατάσταση της arΩma έβαλες και την κάμερα της google και είναι αυτή που κρασάρει, όταν προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφία;
-
Έγινε με καθαρή εγκατάσταση η V9.2.2.0 (Twrp+Root) ,κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση , πολύ γρήγορο το κινητό - εικονίδια μικρά σε μέγεθος - κάνω εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play χωρίς προβλήματα - κάμερα όλα δουλεύουν με μια πρώτη ματιά που έριξα - μπαταρία θα σας πω αργότερα .... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Έγινε με καθαρή εγκατάσταση η V9.2.2.0 (Twrp+Root) ,κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση , πολύ γρήγορο το κινητό - εικονίδια μικρά σε μέγεθος - κάνω εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play χωρίς προβλήματα - κάμερα όλα δουλεύουν με μια πρώτη ματιά που έριξα - μπαταρία θα σας πω αργότερα .... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Ο/H Lycaon έγραψε:
-
Ο/H fog έγραψε:
Οι εφαρμογές που λες την κάμερα της xiaomi χρησιμοποιούν. Μήπως κατά την εγκατάσταση της arΩma έβαλες και την κάμερα της google και είναι αυτή που κρασάρει, όταν προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφία;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα