android 7 ειναι αυτη;παιδιά με το θέμα του ηχου τι κανατε;δοκιμασα να κανω απλη ηχογραφηση μεσα σε ενα κέντρο διασκέδασης και βγηκε μαυρα χάλια επισης με πηραν τηλ και δε με άκουγαν καθόλου.και εχω και φλασαρισμενο απο recovery το soundfix v2.1 markw.καμία ιδεα;
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
android 7 ειναι αυτη;παιδιά με το θέμα του ηχου τι κανατε;δοκιμασα να κανω απλη ηχογραφηση μεσα σε ενα κέντρο διασκέδασης και βγηκε μαυρα χάλια επισης με πηραν τηλ και δε με άκουγαν καθόλου.και εχω και φλασαρισμενο απο recovery το soundfix v2.1 markw.καμία ιδεα;
-
Ααα νομιζα 7..Ε λιγο δύσκολα να μπω ξανα στη διαδικασία..Η 8.5.1.0 δουλευει αψογα..
-
στην 7.12.21 οπως και στη σημερινή 7.12.28 δεν δουλευει η κάμερα , ουτε με την μαμά ούτε με την google camera
Καμιά λύση σε αυτό υπάρχει;;; εγινε wipe cache. ΕΚΤΟΣ από factory reset....
-
-
-
-
απο μπαταρια πως παει η 9 stable ? Τη δοκιμασε κανεις να μας πει ?
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ προσπάθησα να περάσω την XTRV με factory reset και μόλις φόρτωσε το λογισμικό είχα συνέχεια random reboots κυρίως όταν άνοιγα τα δεδομένα. Τι μπορεί να φταίει;
-
-
Πριν είχα την 8.5.1.0 XTRV stable η οποια δουλευε αψογα. Στην αρχη μπηκα twrp εκανα τα wipes και μετα install. Στην συνεχεια αφου ειχα reboots περασα με fastboot την china dev με miflash, μπηκα twrp εκανα factory reset και ξανα install την ελληνική ρομ και μου εκανε τα ιδια.
-
Ο/H lefteris82 έγραψε:
στην 7.12.21 οπως και στη σημερινή 7.12.28 δεν δουλευει η κάμερα , ουτε με την μαμά ούτε με την google cameraΚαμιά λύση σε αυτό υπάρχει;;; εγινε wipe cache. ΕΚΤΟΣ από factory reset....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα