Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Και με του Γιώργου να είναι, αν ρουταρει αμέσως λογικά ανοίγει με official ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Την έβαλα και γω την νέα έκδοση (Official Global 9.2) ήρθε σήμερα, εννοείται Android 6.1 ακόμα. Και με μια πρώτη ματιά βλέπω οτι τα animation έγιναν πιο γρήγορα και σου δίνει την αίσθηση της μεγαλύτερης ταχύτητας. Αν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ακόμα όμως δεν μπορώ να χωνέψω οτι δεν έφτιαξαν την οθόνη κλειδώματος και τις ειδοποιήσεις που είναι σε τραγική κατάσταση. Δηλαδή να μην μπορείς ακόμα να στείλεις γρήγορη απάντηση σε μήνυμα ή στο messenger; ή να δεις εικόνα συνομιλητή σε ειδοποίηση στο messenger.

Επίσης αν το βρήκε κανείς πως κρύβεις περιεχόμενο απο συγκεκριμένη εφαρμογή στην οθόνη κλειδώματος ΧΩΡΙΣ να βάλεις κωδικό ασφαλείας στην εφαρμογή. Είδα στα features του update οτι γίνεται πλέον αλλά δεν βρήκα πως.
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Και με του Γιώργου να είναι, αν ρουταρει αμέσως λογικά ανοίγει με official ;)
      ROOT ειμουνα στην dev, δεν ειχα την σωστη TWRP,εαν την περασω την GLOBAL official ετσι, με την cofface η του Geogande, ενδεχεται να χασω την TWRP και να μην μπορω να γυρισω dev απο καποιο backup που εχω παρει?να την δοκιμασω θελω μονο δεν θελω να μπω στην διαδικασια να περναω ξανα εφαρμογες...μαλλον χανω twrp ενδεχομενως και να κλειδωνει και o bootloader
    • Διαφήμιση
    • Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, official rom δεν περνάς μέσω twrp. Αν έχεις βάλει twrp σε official rom μπορείς να γυρίσεις σε άλλη έκδοση της rom επαναφέροντας το backup που θα έχεις πάρει μέσω twrp.

Αν βάλεις twrp σε official rom παίρνεις κανονικά OTA updates απλά αν δεν έχεις ZCX twrp (που δεν υπάρχει για το redmi 4 pro) μετά από κάθε ενημέρωση θα χρειάζεται να περνάς ξανά το twrp και φυσικά supersu ή lazyflasher για να μη πέσεις σε bootloop ;)

Άμα είσαι με custom rom και θέλεις να περάσεις official global stable υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει το bootloader....Απλά βάζοντας-βγάζοντας twrp δεν κλειδώνει.
      Open-source is the future
    • Ο/H sideris88 έγραψε:

Μολις ήρθε η 9.2.3.0 MBEMIEK Stable
      Τελικα τι εκανες με το account? :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Καλημέρα σε όλα τα μέλη .... Με την αναβάθμιση (global 9.2.3.0. Stable) το τηλέφωνο πήγε ένα επίπεδο πάνω σε απόκριση, ταχύτητα στις εφαρμογές στην περιήγηση... Γενικότερα .... Αξίζει η αναμονή .... Είναι αισθητή η διαφορά...
    • Διαφήμιση
    • Miui 8 + theme Miui 9 = global 9.2.3.0. Stable

Να δούμε πότε θα έρθει το κανονικό miui 9.

Για εμένα το μονο καλο που έφερε η καινούρια rom ειναι η νεα έκδοση ασφαλείας του android. Το theme έφερε μια πιο γρήγορη απόκριση, κατα τα αλλα τα ιδια.
    • Ο/H GeoXiaomi έγραψε:

Miui 8 + theme Miui 9 = global 9.2.3.0. Stable

Να δούμε πότε θα έρθει το κανονικό miui 9.

Για εμένα το μονο καλο που έφερε η καινούρια rom ειναι η νεα έκδοση ασφαλείας του android. Το theme έφερε μια πιο γρήγορη απόκριση, κατα τα αλλα τα ιδια.
      Γενικά δεν περιμέναμε και τρελές διαφορές. Πιο γρήγορο ναι. Και η μπαταρία, νομίζω, επέστρεψε στα εξαιρετικα επίπεδα προ MIUI 8.5.4.0. Αν δεν αναβαθμιστεί το firmware, ουσιαστικές διαφορές να μην περιμένουμε...
    • Global 9.2.3.0(MEMBIEK) ακόμα και στο site γράφει οτι είναι MIUI8. Να δούμε κανονική MIUI9 πότε και αν θα δούμε. αναβάθμιση του Markw σε MIUI9 έχει γίνει ανέκδοτο, είναι τραγική η xiaomi με το support σε αυτό το κινητο

• Ο/H pixy84 έγραψε:

Global 9.2.3.0(MEMBIEK) ακόμα και στο site γράφει οτι είναι MIUI8. Να δούμε κανονική MIUI9 πότε και αν θα δούμε. αναβάθμιση του Markw σε MIUI9 έχει γίνει ανέκδοτο, είναι τραγική η xiaomi με το support σε αυτό το κινητο

Συμφωνώ ότι η Xiaomi είναι τραγική, όσον αφορά το support στο συγκεκριμένο κινητό... Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί το κινητάκι είναι super και με τον Snap 625, πάρα πολύ άνετα θα σήκωνε και Oreo... Ωστόσο στο δικό μου μυαλό πάντα, η υποστήριξη δεν πάει ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής, αλλά και με τις πωλήσεις που έχει κάνει και στο συγκεκριμένο τομέα τα Note 4X αλλά και το απλό 4X πχ, έχουν πάει πολύ καλύτερα από το 4 Prime...

Όσον αφορά αυτό που γράφει στο site δεν ξέρω αν έγινε εκ παραδρομής λάθος, πάντως μέσα στο τηλέφωνο αναφέρει έκδοση Miui 9.2. Οπότε υποθέτω ότι αυτό εννοεί σαν Miui 9 για το 4 Prime η Χiaomi... Φυσικά και σε μένα μου φαίνεται ακριβώς ίδιο με 8.5.4 (είμαι και με Nova Launcher βέβαια), αλλά anyway...

Περιμένω και εγώ ένα upgrade έστω σε Nougat, αλλά πολύ φοβάμαι ότι με Μiui 9 + Marshmallow θα μείνουμε...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H sideris88 έγραψε:

Μολις ήρθε η 9.2.3.0 MBEMIEK Stable
      Τελικα τι εκανες με το account? :)
      Tιποτα. Δεν μου εστειλαν κωδικο. Δεν πειραζει θα κανω μαλλον νεο. Παντως σε ευχαριστω πολυ!