Και με του Γιώργου να είναι, αν ρουταρει αμέσως λογικά ανοίγει με official

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούROOT ειμουνα στην dev, δεν ειχα την σωστη TWRP,εαν την περασω την GLOBAL official ετσι, με την cofface η του Geogande, ενδεχεται να χασω την TWRP και να μην μπορω να γυρισω dev απο καποιο backup που εχω παρει?να την δοκιμασω θελω μονο δεν θελω να μπω στην διαδικασια να περναω ξανα εφαρμογες...μαλλον χανω twrp ενδεχομενως και να κλειδωνει και o bootloaderΟ/H Thracia έγραψε:
Και με του Γιώργου να είναι, αν ρουταρει αμέσως λογικά ανοίγει με official
Τελικα τι εκανες με το account?Ο/H sideris88 έγραψε:
Μολις ήρθε η 9.2.3.0 MBEMIEK Stable
Γενικά δεν περιμέναμε και τρελές διαφορές. Πιο γρήγορο ναι. Και η μπαταρία, νομίζω, επέστρεψε στα εξαιρετικα επίπεδα προ MIUI 8.5.4.0. Αν δεν αναβαθμιστεί το firmware, ουσιαστικές διαφορές να μην περιμένουμε...Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Miui 8 + theme Miui 9 = global 9.2.3.0. Stable
Να δούμε πότε θα έρθει το κανονικό miui 9.
Για εμένα το μονο καλο που έφερε η καινούρια rom ειναι η νεα έκδοση ασφαλείας του android. Το theme έφερε μια πιο γρήγορη απόκριση, κατα τα αλλα τα ιδια.
Συμφωνώ ότι η Xiaomi είναι τραγική, όσον αφορά το support στο συγκεκριμένο κινητό... Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί το κινητάκι είναι super και με τον Snap 625, πάρα πολύ άνετα θα σήκωνε και Oreo... Ωστόσο στο δικό μου μυαλό πάντα, η υποστήριξη δεν πάει ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής, αλλά και με τις πωλήσεις που έχει κάνει και στο συγκεκριμένο τομέα τα Note 4X αλλά και το απλό 4X πχ, έχουν πάει πολύ καλύτερα από το 4 Prime...Ο/H pixy84 έγραψε:
Global 9.2.3.0(MEMBIEK) ακόμα και στο site γράφει οτι είναι MIUI8. Να δούμε κανονική MIUI9 πότε και αν θα δούμε. αναβάθμιση του Markw σε MIUI9 έχει γίνει ανέκδοτο, είναι τραγική η xiaomi με το support σε αυτό το κινητο
Tιποτα. Δεν μου εστειλαν κωδικο. Δεν πειραζει θα κανω μαλλον νεο. Παντως σε ευχαριστω πολυ!Ο/H Thracia έγραψε: