[XTRV/GTV-6.11.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/11 17:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μπες σε TWRP Recovery και πρέπει να σου αναγνωρίζει το PC την συσκευή σου.
Αν όχι είναι καθαρά θέμα Driver.
Αν μιλάς για το Mi-Pad 2 (Latte) θα πρέπει να κάνεις flash αυτό το Super SU => SuperSU Download -
Ο/H Dim Max έγραψε:
Καλησπερα. Σε kenzo με XTRV-6.11.17 εχω το εξης προβλημα. Με εφαρμογη για internet radio (Greek radios, Tunein) στις τελευταιες τους εκδοσεις, μετα απο καμια ωρα παιξιμο κ το τηλ σε σε αδρανεια, κλειστη οθονη, οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους. Μαλλον ειναι απο το αυτοματα καθαρισμο που κανει. Εχω απενεργοποιησει απο κεντρο ασφαλειας->ρυθμισεις->καθαρισμος->τον αυτοματο καθαρισμο και τον καθαρισμο μνημης χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπες σε TWRP Recovery και πρέπει να σου αναγνωρίζει το PC την συσκευή σου.
Αν όχι είναι καθαρά θέμα Driver.
Αν μιλάς για το Mi-Pad 2 (Latte) θα πρέπει να κάνεις flash αυτό το Super SU => SuperSU Download
-
Ο/H amigagr έγραψε:
Ο/H foler79 έγραψε:
Στις dev γενικά δεν δουλεύει η ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση; Εννοώ όταν π.χ σκαει ένα μήνυμα στον Messenger δεν εργοποιειται και η οθόνη όπως όταν είχα stable. Την ρύθμιση εννοείται την έχω ενεργοποιησει, μήπως πρέπει να δώσω κάπου αλλού δικαιώματα;
γενικα ναι, μπορεις μαλιστα να ρυθμισεις ξεχωριστα, στα διακαιωματα, καθε εφαρμογη αν της επιτρεπεις να βγαζει αναδυομενο μηνυμα και να ξυπναει την οθονη ή οχι.
Τα έχω ενεργοποιησει όλα αλλά και πάλι δεν ανάβει η οθόνη με κάθε νέα ειδοποίηση. Κρίμα στην stable που είχα πριν έπαιζε μια χαρά κ με βόλευε πολυ -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H Dim Max έγραψε:
Καλησπερα. Σε kenzo με XTRV-6.11.17 εχω το εξης προβλημα. Με εφαρμογη για internet radio (Greek radios, Tunein) στις τελευταιες τους εκδοσεις, μετα απο καμια ωρα παιξιμο κ το τηλ σε σε αδρανεια, κλειστη οθονη, οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους. Μαλλον ειναι απο το αυτοματα καθαρισμο που κανει. Εχω απενεργοποιησει απο κεντρο ασφαλειας->ρυθμισεις->καθαρισμος->τον αυτοματο καθαρισμο και τον καθαρισμο μνημης χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
Αστο το πιασα μολις τι ελεγες. Σ ευχαριστω πολυ -
@pilot
Όταν βάζουμε Stable Rom , δεν έχει προεγκατεστημένο το supersu όπως στη developer rom..
Ή Stable κάνει αντιγραφή τo supersu zip στην κάρτα σου..
Θα μπεις λοιπόν σε TWRP , θα κάνεις εγκατάσταση τη ρομ , μετά θα γυρίσεις πίσω στο αρχικό μενού του TWRP και θα κάνεις εγκατάσταση το supersu zip που θα βρεις στην κάρτα σου ..
Έτσι θα δουλέψουν όλα όπως πρέπει ..
Αν κάνεις εγκατάσταση του root που σου δίνει το TWRP τρως bootloop , μην το ξανακάνει αυτό μέσω του ροοτ που σου προτεινει το TWRP. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@pilot
Όταν βάζουμε Stable Rom , δεν έχει προεγκατεστημένο το supersu όπως στη developer rom..
Ή Stable κάνει αντιγραφή τo supersu zip στην κάρτα σου..
Θα μπεις λοιπόν σε TWRP , θα κάνεις εγκατάσταση τη ρομ , μετά θα γυρίσεις πίσω στο αρχικό μενού του TWRP και θα κάνεις εγκατάσταση το supersu zip που θα βρεις στην κάρτα σου ..
Έτσι θα δουλέψουν όλα όπως πρέπει ..
Αν κάνεις εγκατάσταση του root που σου δίνει το TWRP τρως bootloop , μην το ξανακάνει αυτό μέσω του ροοτ που σου προτεινει το TWRP.
-
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα