Μετά από την αναβάθμιση αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αποστολή εικόνων στο messenger!!! Xiaomi redmi note 3 (Hennessy)... Έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούέχω ακριβώς το ίδιο θέμα. hennessy, με την XTRV_6.11.17, δοκίμασα και με καθαρό install χτες και το πρόβλημα παραμένει. στην 6.11.03 που φορούσα πριν δεν υπήρχε κάποιο θέμα. δε μου δίνει τη δυνατότητα να στείλω φωτογραφίες, είτε τραβηγμένες μέσα από το app είτε από αυτές που υπάρχουν ήδη στο κινητό, βγάζει μήνυμα Send failed. ΟΜΩΣ, βίντεο στέλνει κανονικάΟ/H vaggostrik έγραψε:
Μετά από την αναβάθμιση αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αποστολή εικόνων στο messenger!!! Xiaomi redmi note 3 (Hennessy)... Έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα;![]()
![]()
![]()
![]()
τα έχω κοιτάξει πριν γράψω, όλα τσεκαρισμένα είναι, το πρόβλημα παραμένειΟ/H Nikos5150 έγραψε:
Ρυθμίσεις---Εφαρμογες---Messenger και τσεκάρεις όλα τα δικαιώματα
Κλικ στο τριτο απο αριστερα εικονιδιο για αποστολη φωτογραφιας/βιντεο.Θα εμφανιστουν σε προεπισκοπηση ορισμενα βιντεακια (αν εχεις) και καποιες φωτογραφιες.Κλικαρεις πανω στο εικονιδιο με τα πολλα μικρα τετραγωνακια κατω αριστερα και επιλεγεις τι θελεις να στειλεις...Ουτε ετσι στελνει?Ο/H ZlatkoGR έγραψε:
τα έχω κοιτάξει πριν γράψω, όλα τσεκαρισμένα είναι, το πρόβλημα παραμένειΟ/H Nikos5150 έγραψε:
nope, το ίδιο πράγμα ακριβώςΟ/H Nikos5150 έγραψε:
Κλικ στο τριτο απο αριστερα εικονιδιο για αποστολη φωτογραφιας/βιντεο.Θα εμφανιστουν σε προεπισκοπηση ορισμενα βιντεακια (αν εχεις) και καποιες φωτογραφιες.Κλικαρεις πανω στο εικονιδιο με τα πολλα μικρα τετραγωνακια κατω αριστερα και επιλεγεις τι θελεις να στειλεις...Ουτε ετσι στελνει?Ο/H ZlatkoGR έγραψε:
αυτό δεν το είχα δοκιμάσει, θένκιου. γύρισα πίσω μέχρι και 5 εκδόσεις, παραμένει το ίδιο πρόβλημα. μάλλον πρόκειται όντως για κάποιο bug του hennessy στις 2 τελευταίες εκδόσεις της romΟ/H Nikos5150 έγραψε:
Σε kenzo xtrv6.11.17 δουλεύει κανονικά πάντως...Μήπως πρέπει να κάνεις αναβάθμιση από playstore το Messenger;
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ένα προηγούμενο apk μήπως και φτιάξει.
Ο/H ZlatkoGR έγραψε:
αυτό δεν το είχα δοκιμάσει, θένκιου. γύρισα πίσω μέχρι και 5 εκδόσεις, παραμένει το ίδιο πρόβλημα. μάλλον πρόκειται όντως για κάποιο bug του hennessy στις 2 τελευταίες εκδόσεις της romΟ/H Nikos5150 έγραψε:
Σε kenzo xtrv6.11.17 δουλεύει κανονικά πάντως...Μήπως πρέπει να κάνεις αναβάθμιση από playstore το Messenger;
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ένα προηγούμενο apk μήπως και φτιάξει.