Xiaomi Redmi 4 Prime
-
-
-
-
-
-
ουτε στο redmi3 που έχω και μου τη σπάει αυτό ενώ θέλω να πάρω το 4RedmiNote7Blue
-
Αγόρασα πριν μια εβδομαδα αυτή τη συσκευή και είναι η πρώτη xiaomi συσκευή που πήρα οπότε δεν γνωρίζω και πολλά. Εχω όμως ενα πρόβλημα με την εφαρμογή του καιρου. Είχε εγκατεστημένη την εφαρμογή scweather η οποία τις τελευταίες μέρες έχει κολλήσει και μου δείχνει 41° κάνω και ανανέωση, τίποτα. Ομως και πριν από αυτό έπρεπε να ανοιξω την εφαρμογή για να δω καιρό και όταν πατουσα get weather info(πανω απο την ημερομηνία, στις ειδοποιήσεις) δεν έδειχνε κάτι και όταν έβαλα κι ενα widget στην αρχική έλεγε no data και app isn't installed. Τώρα κατέβασα μια άλλη εφαρμογή "καιρός Μ8" και πρεπει παλι να την ανοιξω πρωτα και μετα μου βγάζει τον καιρό, σαν ειδοποίηση ομως και οχι τη θερμοκρασία στην πανω μπάρα, δίπλα στην ωρα, με αποτέλεσμα να πρεπει να κατεβασω την μπάρα για να δω τον καιρό. Και παλι παταω το get weather info που βγάζει και δεν κανει τίποτα. Φίλος με το 3s δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί δεν ήξερα και πού να απευθυνθω. Ευχαριστώ πολύ
-
-
Το παρηγγειλα απο ελληνική σελιδα και πρεπει να ήρθε απο Βουλγαρία αν δεν κάνω λάθος
=============== Ιαν 30th 2017, 12:44pm ===============
Το κατέβασα και ενεργοποίησαν και το "να δείχνει την θερμοκρασία στη γραμμή καταστασης" αλλά επιμένει να μη δείχνει τίποτα -
-
Ναι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0