Καλησπερα. Θα σας παραθεσω πιο κατω τις κινησεις που κανω για να βαλω την νεα XTRV/GTV 6.11.24 MIUI V8 . Θα ηθελα καποιος βημα βημα να μου πει τι να κανω. Κατεβασα και ενα προγραμμα που μου λεει οτι το τηλεφωνο δεν ειναι root.(root checker basic). Ερωτω τι αλλες rom πως τις ανεβασα; Αυτο που προσεξα ειναι οτι πρωτα μου εβγαζε το TWPR και εκανα απο το forum αυτα που λετε και τις περνουσε. Τωρα δεν υπαρχει αυτο ουτε το supersu . Πως χαθηκαν ;;;
Βοηθεια σχετικα με το mi4i.
-
-
Μπες σε fastboot mode και ξανά πέρνα το TWRP για την συσκευή σου... και δοκίμασε από εκεί να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία Ελληνική
-
-
-
-
Καλημερα σας. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα το ADB το εχω περασμενο μια φορα στον φακελλο και εκτος αυτου εβγαλα και off το antivirus. Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες (δεν ειμαι και πολυ ειδικος εχω και καποια ηλικια ,οχι σαν εσας που ειστε μικροι) διαβαζοντας ολους τους αδηγους το τι πρεπει να κανω αλλα τιποτα.Εγω θα ελεγα να παρω ενα backup να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να ξεκινησω απο την αρχη παλι.
=============== Δεκ 2nd 2016, 12:52pm ===============
Bodai ειχες δικιο τελικα. Ψαχνοντας βρηκα αυτο. Το SyncDroid ειχε μεσα αυτα που επισυναπτω. -
-
εκανα απεγκατασταση . Ακολουθησα οδηγιες απο cmd cd c:\adb και λοιπα αλλα δεν μου κανει fastboot. Κλεινει το κινητο ξανανοιγει αλλα δεν μπαινει σε fastboot. Το εκανα χειροκινητα αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση καποιος να μου πει βημα βημα τι αλλο να κανω;;; Ειδαλλως τ αφηνω εδω που ειναι μιας και δουλευει καλα. Δεν ξανακανω update. Τι να πω.
-
Ο/H gssifa έγραψε:
Κλεινει το κινητο ξανανοιγει αλλα δεν μπαινει σε fastboot
-
Καλημερα παιδια. Μετα απο ψαξιμο 4 ωρων (κουραστηκαν τα ματια μου να πω την αληθεια) το κινητο δεν ειναι root και δεν γινεται. Κατι το απενεργοποιησε απο root. Εκανα προσπαθειες και με αλλα προγραμματα δεν γινεται . Οποτε τι κανω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερωτηση, το supersu το εχω zip χυμα στο κινητο Mi4i.Δεν εχει καρτα μνημης. Η αποσυμπιεση που γινεται;;;; Χυμα η στον φακελλο supersu ;;;;;;;;;;;;;
-
Ο/H gssifa έγραψε:
Καλημερα παιδια. Μετα απο ψαξιμο 4 ωρων (κουραστηκαν τα ματια μου να πω την αληθεια) το κινητο δεν ειναι root και δεν γινεται. Κατι το απενεργοποιησε απο root. Εκανα προσπαθειες και με αλλα προγραμματα δεν γινεται . Οποτε τι κανω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερωτηση, το supersu το εχω zip χυμα στο κινητο Mi4i.Δεν εχει καρτα μνημης. Η αποσυμπιεση που γινεται;;;; Χυμα η στον φακελλο supersu ;;;;;;;;;;;;;
-
Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει και σε TWRP . Δεν ξερω τι επαθε. Κρυωμενο ειναι;;; Ασε που σε καθε reboot το ηχειο ενα θορυβο κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ συνεχεια και μετα σταματαει. Δεν αναγνωριζει τις 2 καρτες η ,αλλον πιο σωστα βλεπει 2 sim και ζηταει κωδικους ενω εχω μια μεσα. Θα πρεπει να την βγαζω να την τοποθετω παλι για να βαλω κωδικο στην μια. Να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις;;;;
=============== Δεκ 5th 2016, 7:39pm ===============
Καλησπερα. Το κινητο σαν root τα επαιξε. Δουλευει βεβαια κανονικοτατα αλλα ηταν και η τελευταια αναβαθμιση του. Δεν υπαρχει μεσα ουτε Su ουτε TWRP. Η rom που εχει ειναι η MIUI Global gr. Σταθερη gr.xiaomi-miui GTV -6.10(20). Αυτα. Εκανα ολα τα βηματα που λεει το forum 3 ημερες τωρα. Εχω κανει τα παντα. Εγκαταλειπω την προσπαθεια. Σας ευχαριστω πολυ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες