Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός mi note 3, και αφού ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα Recovery το twrp 3.2.1-x geoanto555, το magisk και στο τέλος πέρασα την eu dev. Μέχρι στιγμής τρέχει καλά ( έχω κάνει ήδη 2-3 αναβαθμίσεις ) αν και δεν έχω εμπειρία από άλλες ρομ. Αποφάσισα να δοκιμάσω τις Ελληνικές εκδόσεις πριν όμως το κάνω έχω κάποιες απορίες. Ποια η διαφορά στην eu dev και στην δικιά μας 8.4.12; Μπορώ να περάσω από αυτήν που έχω τώρα - 8.4.4 - στην Ελληνική 8.4.12 απευθείας ή θέλει κάποια άλλη διαδικασία; Πιο πάνω διάβασα για τις διαφορές σε aroma - xtrv και μάλλον εγώ θα πρέπει να περάσω την xtrv, σωστά;
Και κάτι τελευταίο: όταν με το καλό βγει η νέα stable-global θα μπορέσω να την περάσω ή επειδή ξεκλείδωσα και έκανα και root το ξεχνάω; Συγνώμη για τις μαζεμένες ερωτήσεις, θεώρησα καλύτερα να τις θέσω όλες μαζί από το να ανοίγω ξεχωριστά θέματα. Ευχαριστώ.
Και κάτι τελευταίο: όταν με το καλό βγει η νέα stable-global θα μπορέσω να την περάσω ή επειδή ξεκλείδωσα και έκανα και root το ξεχνάω; Συγνώμη για τις μαζεμένες ερωτήσεις, θεώρησα καλύτερα να τις θέσω όλες μαζί από το να ανοίγω ξεχωριστά θέματα. Ευχαριστώ.