Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά που περνάω το update της αρωμα πρέπει εξαρχής να στήνω viber, whatsapp κι άλλες....και ας έχω backup... είναι εκνευριστικο κάθε φορά
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το mi note 3 (jason) με official stable 9.1.4.0 και ξεκλείδωτο bootloader. Eπειδή έχω βαρεθεί να περιμένω update σκέφτομαι να περάσω την aroma ή xtrv.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής και συγνώμη προκαταβολικά για τις πολλες ερωτήσεις:
Ισχύει ο οδηγός αυτος της 1ης σελίδας για το φλασαρισμα;
Οι διαφορές μεταξύ των 2 ρομ είναι οτι η aroma σου δίνει δυνατότητα προεγκατάστασης εφαρμογών κατά το φλασάρισμα;
Η αρώμα βασίζεται σε china stable 9.5 με όλα τα καλούδια χωρίς το blootware των κινέζων;
Αναβαθμίσεις χωρις VIP membership, έρχονται ΟΤΑ;
Οταν τις κάνω χρειάζεται κάποιο clear cache , reset ή φλάσαρισμα TRWP ξανα;
Eαν θέλω να επιστρέψω σε official stable, απλά φλασαρω fastboot rom se fastboot mode me miflash και τελος;
Στην αρωμα ή χtrv , υπάρχει σημαντική διαφορά στη κάμερα και στη ταχύτητα; Φαντάζομαι επειδή εισαι ροοτ μπορείς να περάσεις και gcam με τη μέθοδο προσθήκης της γραμμής για ενεργοποίηση του api2?
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το mi note 3 (jason) με official stable 9.1.4.0 και ξεκλείδωτο bootloader. Eπειδή έχω βαρεθεί να περιμένω update σκέφτομαι να περάσω την aroma ή xtrv.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής και συγνώμη προκαταβολικά για τις πολλες ερωτήσεις:
Ισχύει ο οδηγός αυτος της 1ης σελίδας για το φλασαρισμα;
Οι διαφορές μεταξύ των 2 ρομ είναι οτι η aroma σου δίνει δυνατότητα προεγκατάστασης εφαρμογών κατά το φλασάρισμα;
Η αρώμα βασίζεται σε china stable 9.5 με όλα τα καλούδια χωρίς το blootware των κινέζων;
Αναβαθμίσεις χωρις VIP membership, έρχονται ΟΤΑ;
Οταν τις κάνω χρειάζεται κάποιο clear cache , reset ή φλάσαρισμα TRWP ξανα;
Eαν θέλω να επιστρέψω σε official stable, απλά φλασαρω fastboot rom se fastboot mode me miflash και τελος;
Στην αρωμα ή χtrv , υπάρχει σημαντική διαφορά στη κάμερα και στη ταχύτητα; Φαντάζομαι επειδή εισαι ροοτ μπορείς να περάσεις και gcam με τη μέθοδο προσθήκης της γραμμής για ενεργοποίηση του api2?
Ευχαριστω!
1.Ναι
2.Ναι
3.Όχι η xtrv έχει πλέον source global.
4. Όχι μόνο οι VIP έχουν ota
5. Την πρώτη φορά θα χρειαστεί factory reset , τις άλλες μόνο wipe cache και dalvik , εκτός εάν συντρέχει κάποιος λόγος για factory reset , όπου θα μας ενημερώσει η διαχείριση.
6. Ναι
7. Η xtrv από μόνη της δεν είναι ροοτ , εφόσον δεν φλασάρεις SuperSu ή magisk από το TWRP. Διαφορά μπορεί και να δεις με Google κάμερα διότι και με Stock miui Φωτογραφική το Jason είναι πολύ δυνατό.
Εφόσον θέλεις να έχεις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις θα πρέπει να επιλέξεις xtrv Aroma Dev.