Καλησπέρα, δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστό μέρος για το ποστ, έχω στα χέρια μου ενα redmi note 3 pro συγκεκριμενα το παρακάτω
και θέλω να του περάσω μια καλυρετη και πιο σταθερη ρομ (να υποστιριζει ελληνικα) καθως αυτη με εχει κουρασει με τα αρκετα bugs και κολλήματα που τρώει. Εχω τσεκαρει τον bootloader μου και ειναι κλειδωμένος. Θα ήθελα λιγο καθοδηγηση ως το προς τι ακριβως να κανω γιατι βλεπω αρκετους οδηγους και εχω χασει λιγο τη μπαλα. Επίσης ειχα κανει πριν αρκετους μηνες αιτηση για unlock αλλα μαλλον δεν ειχα ολοκληρωσει την διαδικασια και ετσι τωρα οταν μπαινω εδω Apply for unlocking Mi devices μου λεει 'Sorry, your application has been rejected' .
Ευχαριστω για την απαντηση. Ξαναέκανα ηδη αιτηση οποτε περιμενω.
Απο τον οδηγο που μου εστειλες αν καταλαβα καλα διαλεγω την china dev αν θελω να περασω μετα καποια ελληνικη αλλιως παω για την Global stable.
Επειδη δε γνωριζω πως ακριβως ειναι η καθεμια θα μου προτεινες Global Stable ? Είναι καλη και υποστιριζει ελληνικα ή αξιζει καλυτερα να παω για ελληνική ρομ ??
Και η global Stable είναι καλή επιλογή, αλλά εάν θες να περάσεις xtrv δηλ Ελληνική της κοινότητας η china dev είναι μονόδρομος για ξεκλείδωμα.
H πρώτη έχει ota updates ενώ η δική μας xtrv twrp και πολλά άλλα καλούδια.
Φίλε μας, βάζεις ελληνική, που έχει 200 χρόνια εγγύηση, δωρεάν service-ανταλλακτικά κάθε Παρασκευή και μαστόρια που διανυκτερεύουν!
Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα της Global μπροστά της.
Η δε διαδικασία "ξεκλείδωμα-china dev-ελληνική" διαρκεί 2,5 τσιγάρα, αργές ρουφηξιές....
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην spideman3 ()
Αιτία: Η καλύτερη περιγραφή γιατί πρέπει να προτιμήσεις XTRV.
Οκ με πεισατε θα παω για την ελληνικη αφου ειναι μονο 2,5 τσιγαρα και ενας φραπες δρομος!
Τι διαδικασια θα ακολουθησω αφου περασω την china dev ? μπορει καποιος να ποσταρει τον αντιστοιχο οδηγο?
Ευχαριστω
@gko17 Θα ξανακάνεις αίτηση για ξεκλειδωμα πρώτα. Αφού περάσεις την China Dev με τον οδηγό που σου παρέθεσε ο @geoanto555 πιο πάνω και όταν πάρεις έγκριση, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό για να ξεκλειδώσεις ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader.