gkalen το δοκίμασα αλλά δεν προσπερνάει το σετ απ με τίποτα...έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα....κάποια πατάτα κάνω λογικά....να ξαναπεράσω 8.0.4.0 η να το παλέψω λίγο ακόμα;;;;ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας
gkalen το δοκίμασα αλλά δεν προσπερνάει το σετ απ με τίποτα...έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα....κάποια πατάτα κάνω λογικά....να ξαναπεράσω 8.0.4.0 η να το παλέψω λίγο ακόμα;;;;ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας
κάνε αυτό που σου είπα - 10 λεπτά είναι - κι έλα πες μας τι έγινε
@xnikos
Το περίεργο είναι ότι , γιατί δεν συμβαίνει σε όλους αλλά σε μερικούς ???
Κι άλλοι έχουν κάνει Factory reset με XTRV αλλά δεν έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα , οι πιο πολλοί προσπερνανε το setup χωρίς προβλήματα , μερικοί όμως έχουν αυτό το συγκεκριμένο θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που κάνει διακρίσεις ..
Δε ξέρω και είμαι περίεργος γιατί σε κάποιους βγάζει αυτο το παράθυρο και σε κάποιους άλλους το άλλο παράθυρο που σου δίνει την επιλογή να προσπερασεις το setup και να βάλεις το λογαριασμό σου αργότερα ..
Προσωπικά , σε 3 συσκευές με το λογαριασμό μου , μου βγάζει το παράθυρο με την επιλογή skip this step ή παράκαμψη τεςπα ..
Σε άλλους βγάζει αυτο το παράθυρο που δεν έχει επιλογή για παράκαμψη και σου λέει ότι αυτή ή συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον τάδε λογαριασμό και πρέπει να βάλεις τον κωδικό του miaccount για να προχωρήσει στο setup ..
Θα ρωτησω αύριο κάποιους να δω πως είχαν κάνει registration πρώτη φορά για να δημιουργήσουν miaccount , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά θα ρωτησω μήπως και προκύψει κάνα στοιχείο ..
Εγώ δημιούργησα miaccount με το gmail μου και σε pc , υπάρχουν όμως άλλοι που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό από τη συσκευή με τον αριθμό τηλ... τους . η ακόμα και με άλλο τρόπο ίσως ..
Anyway όμως και πάλι κάποιοι βάζουν τον κωδικό τους και προσπερνανε χωρίς προβλήματα και άλλοι δεν προσπερνανε με τίποτα , ίσως να παίζει ρόλο ή κάρτα σιμ , τι να πω δεν ξέρω , θα κοιτάξω πάντως μήπως και μάθω τίποτα παραπάνω , είδα και στο Miui en παρόμοια θέματα με τις official roms ..
@gkalen
το skip υπήρχε αλλά σε γυρνούσε στην προηγούμενη και ξανά τα ίδια...
το "άλλος τρόπος..." δεν πατιόταν,
αν παρέκαμπτες το setup με το home,κράσαρε συνέχεια το settings με το ίδιο μνμ περί security info
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και των δύο αλλά από οτι βλέπω και οι δύο έχετε το note 3 pro , εγώ έχω kit kat στο redmi 1s . Το titanium το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και έχω κάνει και αυτό που λέει ο xnikos .Δεν είπα οτι δε μπορείς να επιλέξεις την sd . Είπα οτι επιλέγοντας την sd δεν μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές . Εχεις κανονικά διαδρομή στην sd αλλά αποθηκεύονται μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών που έχεις ήδη αποθηκευμένες από τις παλαιότερες ρομ. Παραδόξως όσες φορές αποθηκεύσεις δεδομένα έχεις τόσα αντίγραφα ασφαλείας με δεδομένα ( έφτασα και τα 11 αντίγραφα σε μιά εφαρμογή και έπρεπε να σβήσω χειροκίνητα τα 10 παλαιότερα )
edit : έχω γυρίσει στην gtv 6.11.3 με την οποία δεν είχα πρόβλημα οπότε δύσκολα θα δοκιμάσω άμεσα την συμβουλή του Θανάση μιας και δοκίμασα όλες τις xtrv χωρίς αποτέλεσμα οπότε θα πρέπει να βρώ χρόνο για να ξαναστήσω το τηλέφωνο
@gkalen
το skip υπήρχε αλλά σε γυρνούσε στην προηγούμενη και ξανά τα ίδια...
το "άλλος τρόπος..." δεν πατιόταν,
αν παρέκαμπτες το setup με το home,κράσαρε συνέχεια το settings με το ίδιο μνμ περί security info
την πέρασα μέσω gtv και παίζει κανονικά.....σας ευχαριστώ πολύ....αν δεν κάτσει καλά θα γυρισω σε 8.0.4.0 και ορκίζομαι στο πάτερ χιαομιο δεν θα το ξαναπειραξω.....